Nedre Gärdet - Östermalm

Erik Dahlbergsgatan 35 B, 1 tr

Underbar bostad med stor solig balkong i västerläge mot tyst parkläge/innergård i Brf Mässen.

Adress

Erik Dahlbergsgatan 35 B, 1 tr

Rum

1

Slutpris

2 300 000 kr

Avgift

1 913 kr/mån

Boyta

34,5 kvmOm bostaden

Härlig bostad med stor balkong i soligt västerläge utan insyn mot tyst parkläge. Bra kök med matplats. Stort rum med generösa fönsterytor utan insyn. Helkaklat duschrum. Hall med effektiv förvaring. Ledig omgående.

Brf Mässen är en stor och populär förening med välskötta fastigheter och suveränt läge nära Tessinparken såväl som Karlaplan och Fältöversten. Föreningen accepterar juridisk person som förvärvar för privat boende.

Välkomna till denna underbara lägenhet i tyst soligt och vackert läge mot park inom Brf Mässen på Nedre Gärdet utan insyn. Mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Här kan man som köpare köpa som juridisk person för namngiven persons räkning som ska bo i bostaden.

Välkomnande hall i vitt med innerdörr. Två inbyggda garderober med överskåp. Parkettgolv.

Helkaklat vitt duschrum med ljusgrått klinkergolv. Tvättställ med spegelskåp ovan. WC.

Stort soligt rum i västerläge i ljus färg med utgång till stor balkong i tyst högt vackert parkläge utan insyn. Parkettgolv. Stort fönster med stenskiva under.

Bra vitt kök med matplats för ca 4-6 personer. Vitvaror; kyl/frys, gasspis, fläkt. Mycket förvaringsutrymmen. Stort fönster med stenskiva under mot den tysta vackra innergården.

Läge:
————–
Lugnt ostört och synnerligen eftersökt läge på Nedre Gärdet nära Tessinparken, Karlaplan och Fältöversten. Dessutom är det bekvämt gångavstånd till Djurgårdsbron, Östermalmstorg, Lill-Jansskogen, Humlegården och Stureplan. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Utbudet av mataffärer (främst en Konsumbutik på Erik Dahlbergsgatan och Sabis på Fältöversten), caféer, restauranger, butiker m.m. är det gott om.

Fem minuter till blåbuss 1,4 liksom till Karlaplan, Gärdets och Stadions tunnelabandestation. Busstation för buss 62 snett framför huset.

Pris: 1 990 000 kr

Månadsavgift: 1 913 kr

Andel i föreningen: 0,14300 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 330 kr/mån

Byggår: 1937

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett förråd på vinden om ca 3 kvm. Flera fräscha och moderna tvättstugor, varav en obokningsbar för drop in. I övrigt finns cykelrum i källaren, grovsoprum, bastu (Skeppargatan 79), pingisrum och samlingslokal (Skeppargatan 75). Man kan öppna huvudentren med mobiltelefon, automatisk dörröppnare med kodbricka liksom bokningen för tvättstugan. Sopnedkast utanför lägenhetsdörren.

Lägenhetsnummer: 588

Hiss: Ja

Beskrivning av hiss: Två stycken hissar finns.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5.

Energiförbrukning: 149 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: hemsida www.massen.se
Bostadsrättsföreningen Mässen ligger på Nedre Gärdet och är en av de största i Stockholm. Föreningen bildades på 30-talet och är en äkta bostadsrättsförening. Den äger och förvaltar fastigheterna Mässen 7-13, som byggdes under åren 1930-1938. Fastigheterna omfattar adresserna Skeppargatan 96-102, 75-83, Strindbergsgatan 37 och Erik Dahlbergsgatan 27, 29 och 35. Föreningen har 642 bostadsrättslägenheter, 2 lokaler med bostadsrätt (Konsum) och 30 hyreslokaler. Mer information finns på föreningens utmärkta hemsida www.massen.se

Förening: Brf Mässen i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 642

Antal lokaler: 30

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbudet är obligatoriskt och kostar 55:-/mån som tillkommer på avgiften.

Internet: www.comhem.se betalas separat.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.