Nedre Gärdet - Östermalm

Strindbergsgatan 50, 2 tr

Ljus, charm och perfekt planlösning. Drömläge intill Karlaplan och Tessinparken.

Adress

Strindbergsgatan 50, 2 tr

Rum

1

Slutpris

1 500 000 kr

Avgift

1 459 kr/mån

Boyta

24 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara lägenhet attraktivt belägen på Strindbergsgatan.
Här bor du i en riktigt fin lägenhet med fantastiskt ljus, rymd och charm. Bostaden har två stora fönster, vackra ljusa golv och spegeldörrar. Lägenheten är verkligen optimalt planerad med stort härligt vardagsrum, stilrent kök med praktisk matplats samt sovalkov. Badrum med badkar samt en inbyggd garderob. Hiss finns. Föreningen har en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt över Stockholms takåsar. Välskött och populär förening som precis har sänkt avgifterna. Välkomna på visning!

– Välkomnande hall med klädhängare och skoställ.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Två stora fönster och en generös takhöjd ger hela lägenheten ett härligt ljus och rymd. Här finns även en rymlig sovalkov som idag används för garderober (möjlighet finns att platsbygga ett sängloft om så önskas). Dessutom finns en rymlig klädkammare.

– Väldisponerat och stilrent kök utrustat med spis, inbyggd mikrovågsugn samt kyl. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor i svart samt arbetytor med bänkskiva i vitt med glasmosaik ovan. Mycket praktiskt nedfällbart matbord för 4 personer. Köket har ett litet fönster som ger lägenheten ännu mer ljus.

– Halvkalkat badrum med badkar, dusch, handdukstork, handfat och wc.

Pris: 1 175 000 kr

Månadsavgift: 1 459 kr

Andel i föreningen: 1,16000 %

Byggår: 1931

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns en gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare och torkskåp. En samlingslokal, snickerirum och cykelrum. Föreningen har dessutom en härlig takterrass (sol hela dagen) med sommarmöblering och enastående utsikt över takåsarna.

Lägenhetsnummer: 14

Hiss: Ja

Våning: 2

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Mercurius Måne förvärvade fastigheten 1983 och består av 40 lägenheter (2832 kvm) med bostadsrätt och 3 lokaler (196 kvm) med hyresrätt. Föreningens ekonomi är mycket god med ca 4.300.000:- i långfristiga skulder och ca 700.000:- i omsättningstillgångar per 2012-12-31. Inga avgiftsförändringar finns planerade.

Förening: Brf Mercurius Måne

Antal lägenheter: 40

Antal lokaler: 3

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Synnerligen eftersökt och attraktivt läge vid Tessinparken! Här lever du i rofylld boendemiljö med närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker, mysiga caféer, trevliga restauranger, systembolag m.m. Kommunikationerna är goda med T-bana Karlaplan och flertalet innerstadsbussar (1, 4, 72, 62, 42, 44 samt nattbussar 91 och 94) i direkt närhet. Med kort promenad nås Djurgårdsbron och Djurgårdens härliga rekreationsområden samt Stureplan. Välkommen till underbara Strindbergsgatan!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.