Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 22, 4 tr

Nyproducerad och exklusiv 1:a med terrass i historiska Qvarnen Tre Kronor på Kvarnholmen. Inflytt 23 juni 2015. Bli först i denna underbara bostad!

Adress

Mjölnarvägen 22, 4 tr

Rum

1

Slutpris

2 990 000 kr

Avgift

3 061 kr/mån

Boyta

52,5 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!

Perfekt 1:a i toppklass med alla bekvämligheter. Lägenheten säljs på ritning och står klar för inflytt 23 juni 2015. Bevarad charm med tre stora fönsterpartier, högt i tak och oljat 1-stavs ekgolv skapar en genuin känsla. På en LED-skärm i lägenheten visas vyn mot Fjäderholmarna och Stockholms inlopp, dygnet runt.

Stilrent Vedum-kök i öppen planlösning mot vardagsrum med sovalkov. Här finns även terrassen som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Den rymliga terrassen ger plats för bord, stolar och planteringar, vetter i rofyllt läge som fungerar som ett extra rum på sommaren. Toppmodernt, helkaklat badrum med tvättsektion. Lägenheten har målats med färgen Light & Space som reflekterar ljus bättre. Här trivs man!

– Inbjudande hall med plats för avhängning och förvaring i två garderober. Mörkgrå klinker samt vitmålade väggar och tak. Säkerhetsdörr.

– Snyggt badrum med vitt kakel på väggar och mörkgrå golvklinker med komfortvärme. Här finns badkar i gjutmarmor, wc, skålformat handfat på svart granitskiva, kommod med tvättställ, spegel och handdukstork samt spotlights med dimmerfunktion. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och väggskåp ovan.

– Toppmodernt Vedum-kök med rostfria vitvaror från Siemens, i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vita skåpsluckor, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, micro, köksfläkt samt kyl och frys. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen i skåp och draglådor. Plats för matbord.

– Stort och luftigt allrum med generöst ljusinsläpp från tre fönsterpartier i två vädersträck. Här finns även utgången till den mysiga terrassen som ger en härlig förlängning av rummet och fungerar som ett extra rum på sommaren. Plats för bord, stolar och planteringar. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, TV-möbel och sängplats i alkoven. Utmärkta förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 061 kr
Samtliga lägenheter förses med undermätare för el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och fakturerar sedan respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning.

Andel i föreningen: 0,54150 %

Byggår: 2015 (1898)

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2+1-isolerruta

Övriga byggnader/utrymmen: Brf Qvarnen delar tillsammans med grannföreningen Silo III på en gemensamhetslokal samt ett gym belägen i grannfastigheten. Föreningen har även tre styrelserum, två tvättstugor, ett väntrum/foajé, hobbyrum, cykelrum samt barnvagnsrum. Till lägenheten tillhör ett förråd.

Lägenhetsnummer: 4045 (1304)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 10.

Parkering/Bilplats: Föreningen har 112 garageplatser som går att hyra för 1 200 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Fastigheten Tre Kronor Qvarnen har med sin klassiska tegelröda fasad blickat ut över Stockholms hamninlopp i över 100 år. Brf Qvarnen består av 122 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 112 garageplatser som går att hyra för 1 200kr/mån och nås direkt via hiss eller trapphus. Inga planerade avgiftsförändringar.

En gemensamhetsanläggning har inrättats för att tillgodose föreningens behov av garage. Anläggningen förvaltas av Stora Kvarnens samfällighetsförening. Föreningen beräknas svara för ca 71,8% av driftskostnaderna.

En gemensamhetsanläggning kommer att inrättas för att tillgodose föreningens behov av dagvattenledning samt en gemensamhetsanläggning för gård och gångytor. Föreningen beräknas svara för 14,1% respektive 25,3% av driftskostnaderna.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Hushållsel ca 200-250:- och hemförsäkring ca 100-150:-/månad.

Förening: Brf Qvarnen i Nacka

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Internet: Lägenheten är utrustad med en mediacentral för tele, data och TV vilket är integrerad i elcentralen. Leverantör ComHem. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Terrass

Kvarnholmen ligger i Nacka mittemot Djurgården. Här utvecklas en ny stadsdel i historisk miljö, starkt präglad av sitt industriella arv och sin skärgårdsnatur. Dess historiska omgivningar ska blandas med moderna bostäder, arbetsplatser, skolor, strandpromenader och kajer, allt beläget på en naturskön plats med närhet till både stadsliv och skärgård. Området är unikt med sin närhet till Stockholms innerstad och Nackas underbara naturområden. Med bus samt båt når man Stockholms innerstad och med den nya bron tar man sig till Nacka Forum.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.