Liljeholmen

Vinodlargatan 4, 1 tr

Toppskick och suveränt läge vid Liljeholmskajen! Fransk balkong!

Adress

Vinodlargatan 4, 1 tr

Rum

1

Slutpris

1 560 000 kr

Avgift

2 493 kr/mån

Boyta

32,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en av ytterst få ettor invid vattnet i populära Liljeholmskajen. Lägenheten är optimalt planerad och i toppskick. Rymligt rum med plats för såväl dubbelsäng som soffdel. Kök i öppen planlösning med vardagsrum med plats för matbord för 4-6 personer. Toppfräscht badrum. Mycket bra kommunikationer med närhet till tvärbana, bussar samt tunnelbana. Liljeholmstorgets stora galleria öppnades under vecka 43. Bad- och solbryggor endast 50 meter från porten. I avgiften ingår bredband, 100 mbit/s. Missa inte detta tillfälle!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i form av två garderober samt städskåp. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Trivsamt rum med sjöutsikt. Här finns plats för såväl dubbelsäng som soffa. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt kök med plats för matbord för 4-6 personer. Köksluckor i cappuccino ton och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt spisfläkt. Parkettgolv och väggar i ljus ton. Fransk balkong!

– Toppfräscht badum med fondvägg i mörk ton och övriga väggar i vitt. Ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Utrustat med duschväggar samt tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 493 kr

Andel i föreningen: 0,34130 %

Byggår: 2006

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 6032

Hiss: Ja

Våning: 2

Allmänt om föreningen: Hemsidan:
http://brf.sbc.se/Association/Templates/Page____726.aspx

I föreningen finns 169 lägenheter – från ett rum och kök till fem rum och kök. Brf Vingården byggdes 2004-2005. Brf Vingården ligger vid Liljeholmskajen med en hänförande utsikt över vattnet och mot Södermalm. Fastigheten har åtta våningar med butikslokaler i husets markplan.

Det finns källarförråd, cykelförråd och tvättstuga. Fin gästlägenhet för ca 300 kr/dygn för 4 personer. Innergård med gröna växter.

Förening: Brf Vingården

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät.

Vid Liljeholmskajen skapas en levande stadsdel med vackra och moderna bostadshus i kombination med service såsom restauranger, mataffärer, butiker, gym, skola, förskolor mm. Liljeholmstorgets nya Galleria med ca. 90 butiker öppnades under vecka 43. Kommunikationsmässigt är området välförsörjt. Här finns tillgång till Tvärbanan som går genom området med station Årstadal. En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg med pendeltågstation. Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik, med tunnelbana, tvärbana och bussar. Den nya Årstabron ger även en smidig gång och cykelväg till Södermalm. I området finns trevliga rekreationsmöjligheter med promenadstråk runt t.ex. Årstaviken, sjön Trekanten samt närhet till mysiga Vinterviken med caféer och badmöjligheter. En mysig sol- och badbrygga finns vid kajen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.