Lidingö - Hersby

Karlavägen 29 A, 3 tr

Modern & stilren 1:a, högst upp med fritt genomgående läge, strålande ljusinsläpp, balkong & vidsträckt utsikt över villaidyll & vackra omgivningar.

Adress

Karlavägen 29 A, 3 tr

Rum

1

Slutpris

2 175 000 kr

Avgift

2 201 kr/mån

Boyta

39 kvmOm bostaden

Strålande ljus, modern och stilren gavellägenhet belägen högst upp i fastighet från 2008 som ritades av arkitekt Love Arbén med fokus på design och funktionalism. Lägenheten, en utmärkt och väldisponerad 1:a om 39 kvm, har ett öppet, strålande ljust och insynsskyddat läge med ett flertal fönsterpartier och solig balkong i sydväst med vacker vidsträckt utsikt över Hersbys och Herseruds villaidyller samt Lidingös lummiga omgivningar.

Lägenheten präglas av bra materialval, oljade ekgolv och ljus färgsättning. Planlösningen är genomgående och praktiskt funktionell för både en och två personer. Via entré med egen liten uteplats nås en hall med plats för ytterkläder, skor och klädförvaring i platsbyggda garderober. Intill hallen finns ett öppet och välutrustat kök med matplats, gott om skåp och komplett maskinell utrustning. Helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Rymligt vardagsrum med plats för både säng, soffa och matbord. Här finns utgång till balkongen.

Centralt och eftertraktat läge i Hersby med gångavstånd till Lidingö centrum med butiker, mataffär, systembolag, apotek, restauranger, caféer, bibliotek och biograf. Kommunikationerna är goda och med bil/buss eller Lidingöbanan tar det bara några minuter till Ropstens tunnelbana eller vidare in till Stockholm city och Stureplan. För bilburen tar den endast ca 10 minuter att via Norra länken nå E 4:ans norra och södra avfarter.

Pris: 1 995 000 kr

Månadsavgift: 2 201 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Övriga kostnader per månad: Hushållsel ca 200-300:-. Hemförsäkring ca 100-150:-. Telia triple play 300:-.

Andel i föreningen: 1,40900 %

Byggår: 2008

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 301

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 4

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 165 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Det finns totalt 17 parkeringsplatser (7 i garage och 10 utomhus) att hyra för 500:-/månad. Till platserna är det separat kö.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Högvattnet 52 förvärvade fastigheten 2010. Föreningen är sk äkta och disponerar tomtmark samt byggnader uppförda 2008 med beteckningen Högvattnet 52. Arkitekt var Love Arbén. Fastigheten består av 51 lägenheter om totalt 2.837 kvm. Markareal för tomten uppgår till 7.935 kvm.

Till lägenheten disponeras ett rymligt förråd i anslutning lägenhetsentrén. På entréplan finns en modern och fullutrustad tvättstuga. I fastigheten finns även ett cykelförråd och soprum. Garage med 7 st platser (500:-/mån) och 9 st p-platser nedanför huset (500:-/mån). Till garageplatserna och parkeringsplatserna är det separat kö.

Förening: Brf Högvattnet 52

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 51

TV: Kabel-TV via fibernät från Telia.

Internet: Bredband via fibernät från Telia. Obligatorisk avgift på 300:-/månad.

Sammanställning: Balkong högst upp med fri vidsträckt utsikt över vackra villaidyller i Hersby och Herserud.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.