Kungsholmen - Thorildsplan

Creutzgatan 11, 1 ½ tr

Läckert bevarat 20-tal med ytor i toppskick. Möjlig tvåa!

Adress

Creutzgatan 11, 1 ½ tr

Rum

1

Slutpris

1 990 000 kr

Avgift

1 844 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Välkommen till en 20-tals pärla utöver det vanliga! Modern och stilsäker inredning kombineras med bevarade detaljer såsom trägolv, högt till tak, spegelmönstrade dörrar och snövita snickerier etc. Lättmöblerat allrum med gott om plats för såväl säng som soffa. Stilrent kök med plats för stort matbord och ett fräscht helkaklat badrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en inbyggd garderob samt en mindre walk-in-closet gör att 2 personer med lätthet kan bo här. Lägenheten kan med små medel byggas om till en tvåa, se alternativ planskiss. Toppenläge i populära brf Kalkonen och intressanta kvarter på ”nya” Kungsholmen!

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i form av en anslutande walk-iin-closet. Mörkt klinker på golv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som säng. Förvaring i en stor garderob. Vitlaserade furugolv och väggar i ljus ton.

– Stilrent kök med ljusa köksluckor i ek och mörkgrått kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, gasspis samt ovansittande spisfläkt. Plats för matbord för 4-6 personer. Vitlaserade furugolv och väggar i ljus ton.

– Fräscht badrum med ljust klinker på golv och vitt kakel på väggar. Spotlights i tak.

Lägenheten kan med enkla medel byggas om till en bra minitvåa, se alternativ planskiss.

Pris: 1 850 000 kr

Månadsavgift: 1 844 kr

Andel i föreningen: 0,14347 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. I fastigheten finns två stora tvättstugor med två maskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Det finns totalt 7 tvättstugor i föreningen, varav 3 har grovtvättmaskiner. Föreningen har två gästlägenheter som kan bokas och hyras av medlemmarna för 500:- respektive 800:-/dygn. Hobbylokal och gemensamhetslokalen "Hörnet" med pingisbord, kök, bord och stolar, bastu, dusch och ett litet gym. Föreningen har en mycket omtyckt innergård med sittgrupper, grillar och mysig grönska.

Renoveringar: V/A-stammar bytta i kök 1974-75, i badrum 1990-1993. Tvättstugor 1995-1996, nya maskiner 2004. Stamspolning 2008. Delar av taket 2009. Renovering av fönster, entrédörrar, trapphus och gårdsdörrar 2010. Kommande arbeten innefattar en renovering av föreningens balkonger.

Lägenhetsnummer: 99-4015-4-278-5

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: http://www.hsb.se/stockholm/kalkonen
Brf Kalkonen är en av HSBs äldsta och största föreningar som registrerades 1926. Föreningen består av 7 fastigheter, uppförda under åren 1926-1936, och består av 546 lägenheter, 4 bostadsrättslokaler samt 32 hyreslokaler. Fastigheterna ritades av den kände arkitekten Sven Wallander.

Antal delägare i varje bostad får högst vara två personer och minsta ägarandel är 25 % per innehavare. Juridisk person godkänns ej. För mer info, se http://www.hsb.se/stockholm/kalkonen

Förening: HSB Brf Kalkonen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem eller fiber 100 Mbit/s via Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Gemensamma vädringsbalkonger i trapphusen.

Här bor du i ett unikt läge med gångavstånd till Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet, Västermalmsgallerian och mysiga Västermalms Strand med flera nyöppnade restauranger längs med vattnet. På köpet får du närheten till flera mysiga cafeér och bra mataffärer med bl.a Ica Maxi och Systembolaget i den fina galleria som öppnats i området. Även ett flertal gym såsom SATS och Friskis & Svettis finns inom kort avstånd. Mycket bra kommunikationer med flera tunnelbanestationer inom ett par minuters avstånd (Thorildsplan och Stadshagen). Knappt 10 minuters promenad till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av moderna butiker och affärer. Välkomna till attraktiva Lindhagen, detta ”nya” spännande område på Nordvästra Kungsholmen!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.