Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Garvar Lundins Gränd 2, 2 tr

Snyggt & stilrent i kvadratsmart 1:a med optimal funktion, sovalkov, öppen planlösning & sjöutsikt. Drömadress vid Norr Mälarstrand & Kungsholmstorg.

Adress

Garvar Lundins Gränd 2, 2 tr

Rum

1

Slutpris

3 150 000 kr

Avgift

1 317 kr/mån

Boyta

30 kvmOm bostaden

Välkommen till Garvar Lundins gränd 2 och ett av Stockholms mest eftersökta lägen och adresser invid Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och Kungsholmstorg. Med högt och ljust läge på två trappor i välskött fastighet från 1929, finns denna fina, suveräna och stilrena 1:a med smart sovalkov.

Lägenheten har på senare tid varsamt och smakfullt renoverats i modern stil och minimalistisk design. Samtidigt är charmen och den härliga 1920-talskänsla mycket välbevarad med detaljer som fiskbensparkett, rejäl takhöjd, spegeldörrar och stort fönsterparti med glimt av Riddarfjärden.

Planlösningen är maximalt effektiv och optimalt disponerad med sovalkov som ger plats för säng om 140 cm. Härlig öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är platsbyggt i stilrent vitt utförande. Vardagsrummet har plats för soffa, matbord och TV-möbel. Fräscht helkaklat och stambytt badrum.

Mycket stabil och populär förening med god ekonomi och välskött fastighet där de stora renoveringarna är gjorda.

– Hall med plats för avhängning och skor. Grå klinkergolv och vitmålade väggar samt tak.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, dusch, handfat, badrumsskåp, WC och handdukstork.

– Härligt allrum med bra ljusinsläpp från vackert fönsterparti. Rummet är lättmöblerat med alkov för säng samt plats för matbord, soffa och TV-möbel. Fiskbensparkett och vitmålade väggar samt tak. I rummet finns även en rymlig garderob.

– Snyggt kök i stilrent vitt utförande med bra arbetsytor gott om skåp och förvaring. Här finns ett fint serveringsskåp, spis, ugn, fläkt samt kyl med frysfack.

Pris: 2 895 000 kr

Månadsavgift: 1 317 kr
Utöver avgiften tillkommer en obligatorisk avgift för kabel TV på 254 kr.

Andel i föreningen: 1,32520 %

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. I fastigheten finns tvättstuga och gemensam innergård.

Lägenhetsnummer: 23 (1201)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Energiförbrukning: 154 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området. Se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Brf Vattuormen 41 förvärvade fastigheten 2000-11-01 och består av 30 lägneheter upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler upplåtna med hyresrätt. Total bostadsyta 2263 kvm och lokalyta 304.

Föreningens ekonomi är mycket god med bra likviditet oc låg belåning med en belåningsgrad om ca 2.736 kr/totala kvm. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar:

VA stammar bytta 2002
Elstigare bytta 2002
Takrenovering; halva taket målat 2013.
Fönsterrenovering 2012
Trapphuset renoverat/målat 2002 och 2013
Tvättstugan renoverad 2001
Balkonger renoverade 2005
Byggnation av vindslägenhet 2003

Kommande renoveringar:
Ombyggnad av innergården pågår. Byte av skiffertak planerat närmaste året/åren.

Driftskostnader:
Hushållsel ca 100-150:-/mån och hemförsäkring ca 100-150:-/mån.

Förening: Brf Vattuormen 41

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Föreningen har en innergård med plats för trädgårdsmöbler.

Suveränt och mycket attraktivt läge vid Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden i härlig rofylld boendemiljö med parker, vatten och strandpromenader. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Med flygbussen från Fridhemsplan nås Bromma flygplats på 15 min.

Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden. Bl a Orangeriet, Pontonen en bit bort ligger populära Boule Bar med boulebanorna i ”Rålis”. Vid Kungsholmstorg upp mot Hantverkargatan finns all tänkbar och nödvändig service. Med en kort promenad nås även Fridhemsplan samt Västermalmsgallerian. Dessutom är promenadavståndet kort in till city och T-centralen. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.