Kungsholmen - Marieberg

Wivalliusgatan 21

Fantastisk sjöutsikt och fransk balkong. Högt läge helt utan insyn och perfekt planlösning. Ett riktigt drömboende!

Adress

Wivalliusgatan 21

Rum

1

Slutpris

1 900 000 kr

Avgift

1 211 kr/mån

Boyta

27 kvmOm bostaden

Välkomna till detta underbara boende som erbjuder en storslagen utsikt över Riddarfjärden. Lägenheten är ytterst väldisponerad med stort vardagsrum med fransk balkong. Gott om plats för önskad möblering och matbord, helkaklat badrum med badkar, arbetskök samt mycket bra förvaringsutrymmen med bla en härlig walk-in closet. De stora fönsterna i kombination med det fria läget ger hela bostaden ett fantastiskt ljus, rymd och charm. Här bor du med ett högt läge och dessutom helt utan insyn. Välskött förening där det i avgiften även ingår både bredband och kabel tv. Detta är verkligen en riktig pärla som bör ses!

– Hall med mycket bra förvaringsutrymmen med flera inbyggda garderober med överskåp samt klädhängar och hatthylla.

– Underbart vardagsrum med fransk balkong. Gott om plats för önskad möblering och matbord. Det stora fönsterpartiet i kombination med det fria läget ger hela bostaden ett fantastiskt ljus och rymd. Utsikt över Riddarfjärden och helt insynsskyddat läge. Här trivs man!

– Arbetskök med fönster och utsikt mot Riddarfjärden. Köket är utrustat med mikrovågsugn, två kokplattor, ugn samt kyl/frys.

– Mycket praktisk walk-in closet, perfekt för alla kläder och skor!

– Helkaklat och rymligt badrum med badkar, dusch, handdukstork, handfat och wc.

Pris: 1 150 000 kr

Månadsavgift: 1 211 kr

Andel i föreningen: 0,21339 %

Byggår: 1961

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I varje trappuppgång finns två fräscha tvättstugor. Dessutom finns gemensamt gym med omklädningsrum, bastu, pingisrum, snickarbod, föreningslokal samt trädgård med grillplats.

Lägenhetsnummer: 607

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Wivallius förvärvade fastigheterna år 1999 på adresserna Wivalliusgatan 11-21. Föreningen består av 159 bostadsrättslägenheter, 23 hyreslägenheter, 12 ateljéer som upplåts som lokaler, 2 lokaler samt 6 parkeringsplatser. Föreningen planerar ett stambyte inom 5 år och föreningen avser att finansiera detta utan att behöva höja avgifterna! Då ges även möjlighet att påverka standard på kök och badrum. Populär och välskött förening. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.wivallius.se

Förening: Brf Wivallius

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Unikt och mycket attraktivt läge med strandpromenaden alldeles runt knuten. Här bor du tyst och lugnt med all növändig service i området. Bra kommunikationer med ett flertal busslinjer som tar dig till Hornstull eller Fridhemsplan på bara några minuter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.