Kungsholmen - Lilla Essingen

Disponentgatan 1, 1½ tr

Lägenheten är underbart belägen nära härligt sol- och badområde. Fantastisk takterrass där man kan njuta av solen och en kopp kaffe. Här trivs man!

Adress

Disponentgatan 1, 1½ tr

Rum

1

Slutpris

1 670 000 kr

Avgift

2 172 kr/mån

Boyta

30 kvmOm bostaden

Lilla Essingen erbjuder en naturskön och avkopplande miljö samt närheten till innerstadspulsen. Bostaden är underbart belägen nära vattnet med härligt sol- och badområde – man kan gå ner direkt i badrocken och ta ett dopp. All tänkbar service runt hörnet från lägenheten. Lägenheten är rymlig och hemtrevlig då den är uppdelad i ett riktigt kök med sittplatser och ett rum för sovplats och soffgrupp. Fantastisk takterrass där man kan njuta av solen och en kopp kaffe.

Välkomnande och väldimensionerad hall som rymmer det nödvändiga men inte stjäl onödig yta. Originalhatthylla i vitt. Två vita inbyggda garderober med överskåp i originalutförande – mycket bra förvaring. Takhöjd ca 2,70. Spegeldörr intill kök som gör det möjligt att stänga till köket. Ny ljudisolerande säkerhetsdörr precis installerad i utförande som matchar originaldetaljerna i lägenheten. Från hallen har man ingång till kök, vardagsrum och badrum.

Stort rymligt rum i vitt med fint fiskbensparkettgolv. Tre stora fönster i högt ljust läge mot Disponentgatan. Nya persienner. Bred vit fönsterkarm under fönstren. Idag finns här sängplats samt såväl en trevlig soffhörna som en läshörna med fåtölj.

Snyggt ordentligt kök i vitt med matplats för 4 personer. Vita fina luckor och eklaminatgolv som lades in för bara några år sedan. Två stora fönster ut mot gatan i ljust läge. Bred vit fönsterkarm. Vitt kakel ovanför bänkskivan som är i oljad ek. Vit kyl/frys från Elektro Helios. Ny elspishäll i vitt från Cylinda. Kolfilterfläkt i rostfritt från Whirlpool. På andra väggen finns serveringsskåp i originalutförande med ytterst bra förvaring. Finns även ett stort skafferi och städskåp.

Välplanerat badrum med riktigt duschutrymme och gott om plats för förvaring. Badrummet har tillräcklig plats för tvättpelare. Vitt kakel med klinkergolv i grått. Fräsch duschkabin i klarglas. Snyggt spegelskåp med goda förvaringsmöjligheter. Tvättställ med kommod under i eklaminat. Taklampa samt spotlights ger väldigt bra ljus i badrummet. Handdukstork med vattenburen värme. WC.

Läge:

Disponentgatan 1 ligger invid Luxparken med vacker utsikt över Mariebergsfjärden mot centrala Stockholm. Utmed strandpromenaden i Luxområdet finns flera badbryggor. Tre båklubbar finns på ön. Under sommaren trafikerar båten Mowitz Gamla Stan – Lilla Essingen. Utmärkt område för promenader och jogging – Kungsholmen runt med Norr Mälarstrand är den perfekta löprundan. Lugnt och grönt område.

Runt hörnet har du busshållplats, ICA, bageri, apotek, frisör, massage och spa, cykelreparatör och ett flertal restauranger (indiskt, thai, italienskt, sushi mm). Nere i Luxområdet har du erkända restaurangen Lux, gym, bageri, flera caféer, Papas Deli, sushirestaurang och en Tempoaffär.

Enkelt att komma ut på Essingeleden för den bilburne och bra bussförbindelser (buss nr 1 och 49, tunnelbanans gröna linje från Fridhemsplan eller Kristineberg).

Pris: 1 685 000 kr

Månadsavgift: 2 172 kr

Andel i föreningen: 1,78950 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 330 kr/mån

Byggår: 1935

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Stor solig takterrass i söderläge med makalös utsikt över såväl Kungsholmen som Södermalm. Behagligt trädäck med fina utemöbler. Cykelförråd i källaren. Fräsch tvättstuga (tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel) på vinden och ett rymligt vindsförråd finns. Trappstädning ingår var 40:e vecka per medlem enl rullande schema. Nästa gång är vecka 36 för denna lägenhet. En höst och en vårstädning inom föreningen på de gemensamma ytorna under året.

Lägenhetsnummer: 9

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5 (5 trappor).

Parkering/Bilplats: 6 parkeringsplatser. Går att hyra för 1.050 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö, liten. Boendeparkering på gatan för 800 kr/m för mantalsskrivna. www.stockholm.se/boendep

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Disponenten bildades 1998. Den ligger attraktivt nära vattnet på Lilla Essingen i Stockholm med adress Disponentgatan 1. Byggnaden som rymmer 40 lägenheter är från 1935 och är ett stenhus i sex våningar med hiss. I suterräng- och bottenvåning ligger två hyreslokaler.

Till fastigheten hör 6 st parkeringsplatser. Alla lägenheter är anslutna till Com Hem TV. Internet ingår i avgiften från Ownit om 100 Mbit.

Samtliga lägenheter upplåtna med bostadsrätt om 1.885 kvm och 2 hyreslokaler om 166 kvm. (En butikslokal och en kontorslokal).

Förening: Brf Disponenten

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 40

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät. www.comhem.se (ingår i månadsavgiften).

Internet: Via kabel-TV. Leverantör: www.comhem.se. Betalas separat.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.