Kungsholmen - Kungsholmstorg

Scheelegatan 6 - gårdshus

Härligt sekelskifte med kakelugn och mysigt gårdsläge. Invid Kungsholmstorg! Möjlig 2:a.

Adress

Scheelegatan 6 - gårdshus

Rum

1

Slutpris

2 450 000 kr

Avgift

1 522 kr/mån

Boyta

33 kvmOm bostaden

Välkommen till Scheelegatan och detta suveräna läge invid Kungsholmstorg! Med rofyllt och mysigt läge i gårdshus, finns denna härliga sekelskifteslägenhet i mycket gott skick med underbar charm och bevarade originaldetaljer från år 1900. Högt till tak med stuckatur, spegelmönstrade och snövita snickerier, fönsterpartier med djupa nischer, trägolv, väggpanel och en vackert dekorerad kakelugn som fungerar. Dessa detaljer samsas med fräscha ytskikt, vitmålade väggar och tak samt modern inredningsdesign. Planlösningen är mycket bra med stort sällskapskök i stilrent vitt med matplats för många middagsgäster, kaklat badrum med dusch och ett härligt vardagsrum med plats för soffa, säng och TV-möbel.

OBS! , se alternativ planritning.

– Instegstambur med plats att hänga ytterkläder. Tamburen öppnar mot stort sällskapskök.

– Stort fint sällskapskök i stilrent vitt med tillhörande matplats för många middagsgäster. Gott om förvaring i skåp och draglådor. Kyl, spis, ugn och fläkt. Arbetsbänk med infälld diskho och kakel på väggen ovan. Trägolv, vitmålade väggar och tak. Stort fönster mot innergård. OBS! Vid matplatsen kan sovrum byggas, se alternativ planlösning.

– Kaklat badrum med klinkergolv, dusch med vikdörrar i glas, handfat på kommod, handdukstork samt WC.

– Härligt vardagsrum med plats för soffa, säng och TV-möbel. God förvaring i klädkammare/garderob. Vackert dekorerad kakelugn som fungerar (provtryckt och godkänd). Tack vare två stora fönsterpartier med djupa nischer är ljusinsläppet mycket bra.

Pris: 1 950 000 kr

Månadsavgift: 1 522 kr

Andel i föreningen: 2,17120 %

Byggår: 1900

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, samlingslokal, tvättstuga och vindsförråd. Gemensam innergård med planteringar och plats för trädgårdsmöbler.

Renoveringar: V/A-stammar och elstigare bytta samt installation av hiss 1982. Tvättstugan 2000 med nya maskiner 2010. Fönster 2004. Balkonger byggda 2005.Ommålning/renovering av trapphus och renovering av innergård 2006. Fasadrenovering 2006. Högtrycksspolning av stammar 2007. Renovering av resterande fasader 2007-2008. OVK 2009. Byte av elcentral 2010. Innergård 2010.

Lägenhetsnummer: 1001

Hiss: Nej

Antal våningar: 3

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna och externa garagemöjligheter i området. Bl a finns Rådhusgaraget.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Vindruvan 13 förvärvade fastigheten 1993 och består av 21 lägenheter och 5 lokaler.

Förening: Brf Vindruvan nr 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Lägenheten är belägen på en attraktiv del av Kungsholmen, vid Kungsholmstorg. Ett rikt utbud av restauranger, små caféer och trendiga butiker skapar en trevlig inramning kring lägenhetens kvarter. Nära till allt med promenadavstånd till city. Du tar dig lätt till Arlanda med tåg, bussar och Arlandabanan. Fräscht och modernt parkeringshus finns i Rådhuskvarteret. Norr Mälarstrand med vackra promenadvägar mot Rålambshovsparken ligger ett kort stenkast bort. Några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.