Kungsholmen - Kungsholmstorg

Garvargatan 22, 5 tr

Snyggt vid Kungsholmstorg! Högst upp med härlig takåsvy. Stilrent compact living i toppskick.

Adress

Garvargatan 22, 5 tr

Rum

1

Slutpris

1 925 000 kr

Avgift

1 188 kr/mån

Boyta

20 kvmOm bostaden

Högst upp med fritt, strålande ljust och insynsskyddat läge finns denna snyggt renoverade 1:a i toppskick. Stilren design och vit färsättning kombineras med tidstypiska detaljer från byggåret 1931 såsom fiskbensparkett, högt till tak, spegelmönstrade dörrar och vackert fönsterparti med vy mot himmel och takåsar. Lägenheten är optimalt planerad med smarta funktions- och förvaringslösningar. Hall med plats för ytterkläder och skor. Fräscht kaklat badrum med badkar. Allrum med plats för soffa (bäddsoffa exempelvis), matbord och TV-möbel. Här finns även en rymlig garderob. Snyggt, nyrenoverat kök i stilrent vitt utförande med god förvaring, bra arbetsyta och utrustning såsom spis, ugn. Fullstor inbyggd kyl och frys är installerad i hallen.

Lägenheten i kombination med det suveräna läget vid Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand samt med promenadavstånd till city och T-centralen gör detta till ett drömboende många väntat på!

– Hall med plats att hänga ytterkläder med klädhängare. Fiskbensparkett och vitmålade väggar samt tak. Här finns en inbyggd fullstor kyl och frys.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, badkar, handfat, badrumsskåp, WC och handdukstork.

– Härligt allrum med vackert fönsterparti och fri utsikt mot himmel och takåsar. Rummet är lättmöblerat för säng/bäddsoffa, matbord och TV-möbel. Fiskbensparkett och vitmålade väggar samt tak. I rummet finns även en rymlig garderob.

– Nytt kök i stilrent vitt utförande med gott om skåp och förvaring. Bra arbetsytor. 4.lågig gasspis och varmluftsugn. Fullstor, inbyggd kyl och frys finns i hallen.

Pris: 1 795 000 kr

Månadsavgift: 1 188 kr

Andel i föreningen: 0,85000 %

Byggår: 1931

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. I källaren finns en fräsch och fullt utrustad tvättstuga med två stora tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Cykelrum finns i källaren samt cykelställ på gården. På den gemensamma innergården finns trädgårdsmöbler.

Renoveringar: Renovering (delvis) i hyreslokal 2010-2012. Installation av ny maskin i tvättstugan 2010. Balkongprojekt färdigställdes 2010-2011. Grundmur mot Garvargatan tätades och dränerades 2010-2011. Takrenovering 2010. Barnvagnsramp installerades 2009. Hissrenovering 2009. Radonmätning (mätresultat under gränsvärden) 2008. Energideklaration 2008. Säkerhetsdörrar och ny fjärrvärmepanna, postfack samt målning av entrén 2007. Hissombyggnad 2002. Ny maskinpark i tvättstuga och byte av elstigare och elcentral 2001. Byte av V/A-stammar i kök och i allmänna utrymmen 2001. Fönster- och balkongrenovering 1998. Byte av V/A-stammar i badrum 1996. Omputsning av fasad 1990/1993. Föreningen planerar att sälja råvinden och i samband med det renovera taket och eventuellt fönstren.

Lägenhetsnummer: 59 (1509)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 5.

Energiförbrukning: 129 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: I fastigheten finns 3 p-platser och 1 MC-plats som kan hyras av medlemmarna. Till dessa platser är det kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalsskrivna samt externa garage i området. Bl a finns ett stort garage vid Rådhuset.

Allmänt om föreningen: Brf Bergamotträdet 15 är en s.k. äkta bostadsrättsförening. Huset byggdes 1931 och föreningen förvärvade fastigheten 1999. Fastigheten består av ett flerbostadshus innehållandes 54 lägenheter, varav 53 upplåts med bostadsrätt och 1 med hyresrätt. Föreningen upplåter även 2 lokaler med hyresrätt.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Nabo A

Föreningen har en mycket god ekonomi. Inga planerade/beslutade avgiftsförändringar. Föreningen innehar marken med äganderätt.

2021 Relining avloppsstammar
2021 OVK
2019 Balkongrenovering
2018 Omdragning avloppsstammar i källaren
2018 Energideklaration utförd
2017 Stamspolning
2017 Fönsterrenovering, samt renovering av tak
2016-17 Vindsbyggnation
2016 Renovering av fastighetens hiss. Nya källarförråd
2015 Renovering av innergård
2015 Nedmontering av pannskorsten
2010-11 Ventilationsaggregat i lokal
2010-11 Grundmur mot Garvargatan har tätats och dränerats
2010-11 Balkongprojekt färdigställdes och slutredovisades
2010 Dagavlopp från tak
2009 Hissrenovering
2008 Radonmätning
2008 Energideklaration samt omjustering av fjärrvärmepanna
2007 Säkerhetsdörrar
2002 Hissombyggnad
2001 Rörstambyte i kök och allmänna utrymmen
2001 Byte av elstigar och elcentral
1998 Fönsterrenovering
1996 Omläggning av del av tak
1996 Rörstammar i badrum
1993 Omputsning av fasad mot gatan
1990 Omputsning av fasad mot gården

Planerade underhåll:
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2020 och 2070.

2023 – Uppgradering av tvättstuga.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. I fastigheten finns barnvagns- och cykelförråd samt tvättstuga.

Förening: Brf Bergamotträdet 15

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 54

Antal lokaler: 2

Antal hyresrätter: 1

TV: Kabel-TV via ComHem. För utbud och aktuella priser, se www.comhem.se.

Internet: Bredband upp till 100 Mbit/s via Ownit. Ingår i månadsavgiften. Det finns även möjlighet att teckna bredbandsavtal via ComHem. För aktuella priser, se www.comhem.se.

Lägenheten är belägen på en attraktiv del av Kungsholmen. Ett rikt utbud av restauranger, små caféer och trendiga butiker skapar en trevlig inramning kring lägenhetens kvarter. Nära till allt med promenadavstånd till city. Du tar dig lätt till centralstationen med tåg, bussar och Arlandabanan. Fräscht och modernt parkeringshus finns i Rådhuskvarteret. Norr Mälarstrand med vackra promenadvägar mot Rålambshovsparken ligger ett kort stenkast bort. Några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden.

Kommunikationerna med tunnelbana från Rådhuset och flertalet innerstadsbussar på Hantverkargatan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.