Kungsholmen - Kristineberg

Ola Hanssonsgatan 1, 1 ½ tr

Ljus och fräsch etta i välskött förening. Perfekt läge i idylliska & härliga Kristineberg!

Adress

Ola Hanssonsgatan 1, 1 ½ tr

Rum

1

Slutpris

1 750 000 kr

Avgift

1 492 kr/mån

Boyta

26 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till denna pefekt planerade 26 kvadratare. Rum med plats för såväl soffa som matplats. I anslutning finns en sovalkov med plats för 140 cm säng. Nyrenoverat arbetskök med kyl/frys, spis samt spisfläkt. Helkaklat badrum. Hela lägenheten har genomgående fina parkettgolv och väggar i ljus ton. Bra förvaring med smarta lösningar. Mycket goda kommunikationsmöjligheter och badklippor inpå knuten. Stambytt fastighet samt förening med god ekonomi.

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i 3 garderober. Hela lägenheten har genomgående fina parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och optimalt planerat allrum med plats för såväl soffa som matplats. I anslutning finns en sovalkov med plats för 140 cm säng.

– Fräscht arbetskök med ljusa köksluckor och mörkt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt ovansittande spisfläkt.

– Helkaklat badrum med ljust klinker på golv och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 492 kr

Andel i föreningen: 0,55900 %

Byggår: 1934

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Cykelförråd finns i källarplanet. I föreningen finns 3 st moderna tvättstugor.

Renoveringar: Nya stammar i kök och badrum 2003 Fasad- och fönsterrenovering 2003 Nya elstigar och el i samtliga lägenheter 2003 Renovering av tvättstugan samt nya maskiner 2006 Dränering av fastigheten 2007

Lägenhetsnummer: 1101 (16196-0208)

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Boenderparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Stormyrtösen 2 bildades 1999 och förvärvade fastigheten 2001. Föreningen består av 146 lägenheter, varav 6 st hyresrätter och 5 lokaler. Föreningen har en egen hemsida, http://www.stormyrtosen2.com/

Förening: Brf Stormyrtösen 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Föreningen har tagit ett beslut om att söka bygglov för att bygga balkonger.

Här bor man i lugnt och tyst i populära kvarter med allt man kan önska sig inom promenadavstånd. I närheten finnes Fridhemsplan med trendiga Västermalmsgallerian med trevliga restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker och mataffärer. På några minuter nås även Rålambshovsparken med härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan ni ta ett dopp vid Smedsuddsbadet, en riktig oas mitt i staden!

Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje bara ett stenkast bort. Du tar dig till Fridhamsplan på endast 4-5 minuter och till T-Centralen på knappt 10 minuter! Det finns även flera busslinjer som avgår i närheten.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.