Kungsholmen - Fredhäll

Lindhagensgatan 67, 1 tr

Fin ljus funkisetta längs allékantade Lindhagensgatan med högt i tak och lugnt gårdsläge.

Adress

Lindhagensgatan 67, 1 tr

Rum

1

Slutpris

1 900 000 kr

Avgift

2 083 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkommen till denna funkisetta belägen mot en på sommartid lummig innergård med grönskande syrener utanför lägenhetens stora fönster. Planlösningen är genomgående bra disponerad. Man möts av en rymlig möblerbar hall med plats för både skrivbord och extra förvaring om så önskas. Rummet är väl avvägt och man får med lätthet plats för både säng och soffa. Det finns även en stor klädkammare. Köket har vita skåpsluckor, rejäla arbetsytor, gott om skåp samt plats för matbord för 4 personer. Lägenheten har enhetliga parkettgolv i körsbär, ljusa väggar och fönsterbrädor i sandsten.

Det här är en etta med ett mycket bra lugnt läge i ett expansivt område med närhet till såväl Kristinebergs badklippor som till nytt shoppingcenter.

Rumsbeskrivning på våningsplan 1
– Möblerbar rymlig hall med mycket gott om plats för både klädavhängning och för om man så vill garderober.

– I anslutning till hallen finns ett fräscht ljust helkaklat badrum. Här finns duschhörna, tvättställ på kommod samt WC. Stambytt 1993.

– Kök i genomgående vitt med rejäla arbetsytor samt gott om skåp. Matplats för 4 personer. Det är kyl/frys, gasspis, gasugn och kolfilterfläkt. Parkettgolv i körsbär. Köket har ett stort fönster och vetter mot trevlig innergård.

– Ljust vardagsrum med stort fönsterparti mot innergården. Sommartid grönskar träden utanför. Här ryms lätt både soffgrupp och säng. I rummets ena hörn finns en rymlig klädkammare. Vitmålade väggar och parkettgolv i körsbär.

Pris: 1 825 000 kr

Månadsavgift: 2 083 kr

Andel i föreningen: 0,18293 %

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd, barnvagnsrum, snickarrum, övernattningsrum, bastu, solarium, motionsrum, hobbyrum, cykelförråd och tvättstuga.

Renoveringar: 1974-1975 byttes V/A-stammar i kök- 1990-1993 byttes vertikala V/A-stammar i badrum och samtliga badrum renoverades. Under samma år byttes el-stigare och nya strömbrytare samt el-uttag installerades i samtliga lägenheter. 1995-1996 renoverades föreningens tvättstugor och samtliga maskiner byttes ut. 1998 renoverades innerfasade. 2000 byttes undercentralen till fjärrvärme. 2006 renoverades en utvändig trappa som går ner till samlingslokalen "Hörnet", även ett läckage åtgärdades i loklaen. 2007/2008 genomfördes en justering av fjärrvärmen.

Lägenhetsnummer: 542

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 1 (1 trappa).

Parkering/Bilplats: I området råder boendeparkering. För mer information se:www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: http://www.hsb.se/stockholm/kalkonen
Brf Kalkonen är en av HSBs äldsta och största föreningar som registrerades 1926. Föreningen består av 7 fastigheter, uppförda under åren 1926-1936, och består av 546 lägenheter, 4 bostadsrättslokaler samt 32 hyreslokaler. Fastigheterna ritades av den kände arkitekten Sven Wallander.

Antal delägare i varje bostad får högst vara två personer och minsta ägarandel är 25 % per innehavare. Juridisk person godkänns ej. För mer info, se http://www.hsb.se/stockholm/kalkonen

Förening: HSB Brf Kalkonen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Leverantör: Bredbandsbolaget.

Fastigheten byggdes 1926 och funkisens ursprung gör sig påmind i en generös takhöjd på 2,80, med stora fönsterpartier, fönsterbrädor i sandsten och raka enkla linjer. Fastigheten ligger efter den allékantade Lindhagensgatan där man bor mitt emellan Fridhemsplans puls och Kristinebergs badklippor. Här vid Thorildsplan finns allt det vardagliga som livsmedelsbutik, restauranger och t-bana inom några minuters promenad. Även Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet når man inom promenadavstånd. Området efter Lindhagensgatan ner mot Kristineberg är högexpansivt men nya bostäder samt shoppingcenter vilket gör området extra attraktivt.

Här finns en ljus lägenhet med rymd mot trevlig lugn innergård.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.