Kungsholmen

Polhemsgatan 11

Ljus hörnlägenhet i gott skick med bra planlösning och suveränt Kungsholmsläge! Låg avgift!

Adress

Polhemsgatan 11

Rum

1

Slutpris

1 900 000 kr

Avgift

1 648 kr/mån

Boyta

42 kvmOm bostaden

Välkommen till denna trivsamma och mycket ljusa hörnlägenhet i gott skick med lättmöblerad planlösning och fönster i två väderstreck. Härliga ytor i ljust hörnrum som vetter mot lummiga Jaktvarvsplan. Här finns plats för soffa, säng och TV-möbel. Toppfräscht badrum med badkar och fönster med frostat glas. Fint kök med matplats för 4 personer. Hall med gott om förvaring i garderober och klädkammare. Bevarade tidstypiska detaljer såsom spegelmönstrade dörrar, vackra trägolv, stora spröjsade fönster och högt till tak. Toppläge på Nedre Kungsholmen, nära Norr Mälarstrand och den glittrande Riddarfjärden. Välskött bostadsrättsförening med låga avgifter!

– Välkomnande hall med plats för avhängning och generös förvaring i garderober respektive en klädkammare i original. Väggar i sober kulör.

– Stort fräscht och kaklat badrum med klinkergolv, badkar, toalett, handfat, handdukstork och ett stort fönster med frostat glas som ger rikligt ljusinsläpp.

– Ljust kök med matplats för 4 personer. Köket har gott om skåp i vitt med handtag i rostfritt, varav ett bevarat serveringsskåp. Bänkskivor i ek med kaklad vägg ovan. Kyl och frys, spis, micro och en fläktkåpa i rostfri design. Trägolv, spröjsat fönster och fin fondtapet vid matplatsen av märket Osborne & Little.

– Härligt och ljust hörnrum med två stora och spröjsade fönster i två väderstreck. Fönstren vetter mot Jaktvarvsplan. Rummet är lättmöblerat med plats för soffa, säng och TV-möbel. Sober färgsättning och trägolv.

Pris: 1 495 000 kr

Månadsavgift: 1 648 kr

Andel i föreningen: 2,77080 %

Byggår: 1932

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källar- och vindsförråd samt tvättstuga. Föreningen har en mysig lite innergård som nyligen renoverats.

Renoveringar: Följande renoveringar är gjorda: V/A-stammar 1998, byte av elstigare fram till varje lägenhet 2002, trapphus 2003, fönster 2006 och målning av tak 2007. Föreningen planerar att renovera tvättstugan 2010/2011 och har påbörjat byggnation av balkonger mot gatan.

Lägenhetsnummer: 25.

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 0,5 av 6.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garageplatser i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Eken nr 12 består av 26 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Ekonomin i föreningen är god med endast ca 2,9 mkr i långfristig skuld.

Förening: Brf Eken nr 12

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Här bor du i fastighet från 1932 med härligt läge i hjärtat av Kungsholmen nära Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och endast med kort promenadavstånd till Kungsholmstorg. Även Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Kronobergsparken finns inom räckhåll. Här är utbudet av restauranger, caféer, butiker m.m. mycket gott såsom bl a den populära Västermalmsgallerian. Här finns Daglivs och Prisextra med Stockholm innerstads lägsta priser. Kommunikationerna är goda och består av T-bana Rådhuset och flertalet innerstadsbussar. Med bekvämt promenadavstånd nås Stockholm city och T-centralen och för bilburna nås Essingeleden på bara några minuter. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.