Kungsholmen

Industrigatan 14

Högt frontläge mot Karlbergskanalen med perfekt planlösning och underbar balkong. Möjlig 2:a!

Adress

Industrigatan 14

Rum

1

Slutpris

3 200 000 kr

Avgift

2 783 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 41 ljusa och välplanerade kvm i bra skick. Lägenheten är högt och ljust belägen med balkong och utsikt över trädtoppar och Karlbergskanalen.

Välkomnande hall med plats för ytterkläder, skor och förvaring. Fräscht badrum. Vardagsrum med plats för soffa, TV-möbel och rejäl säng. Utmärkt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och plats för matbord. Den möblerbara balkongen ger ett härligt ’uterum’ under sommarhalvåret och förenar ute med inne.

Attraktivt läge på trivsamma Kungsholms Strand vid Karlbergskanalen, samtidigt som är det nära stadspulsen vid Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och goda kommunikationer. Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet. Välkommen på visning!

– Välkomnande hall med plats för avhängning och skor, samt bra förvaring i rymlig inbyggd garderob.

– Fräscht helkaklat badrum. Här finns handfat på kommod, WC och dusch.

– Luftigt rum med utgång till balkongen med underbar utsikt över Karlbergskanalen. Här finns plats för önskad möblering med säng, soffgrupp, TV-möbel samt matbord.

– Utmärkt sällskapskök i öppenplanlösning mot allrummet skapar härliga umgångesytor. Bra arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. Här finns, spis, ugn, fläkt samt kyl och frys. Plats för matbord.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 783 kr
Driftskostnader: hushållsel ca 200:-/mån och hemförsäkring ca 100:-/mån.

Andel i föreningen: 2,12170 %

Byggår: 1935

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Ett litet hobbyrum/cykelrum finns i anslutning till tvättstugan. Bastu som kan nyttjas kostnadsfritt finns i källarplan. Cykelrum finns utanför entrén. Källarförråd.

Lägenhetsnummer: 21 (1203)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2.

Energiförbrukning: 91 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Bojen 9 bildades 1992 och består av 40 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en hyresrättsokal. Inga planerade avgiftsförändringar. Inga planerade renoveringar. För mer information, se www.bojen9.bostadsratterna.se

Genomförda renoveringar:
1985 – Byte av samtliga V/A stammar i kök och badrum samt el-stigar. Fasaden tilläggsisoleras och putsas.
2004 – 2005 – Hissen fräschas upp
2006 – Målning av fastighetens fönster. Installation av bullerglas på de lägenheter som har fönster mot kanalsidan.
2009 – Trapphus och hisschakt målas.
2010 – Stamspolning, taket målades samt ny värmeväxlare.
2013 – Installation av nya fläktar, för badrumsventilationen, på taket efter OVK-besiktning. Underhållsplan tom 2023 upprättad.
2014 – Stamspolning av alla stammar samt ventilbyten på värmestamledningar och samtliga radiatorer. Ny tvättmaskin och torkskåp installerad. Brandskyddsplan upprättad.
2015 – Rengöring av ventilationskanaler från kök och badrum. Installation av brandsläckare i trapphuset. Inköp av brandvarnare. Bildat Trädgårdsgrupp och tecknat underhållsavtal av grönytan vid entré.
2017: Balkongrenovering.

Förening: Brf Bojen 9

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Bredbandsbolaget. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong med underbar utsikt över Karlbergskanalen.

Härligt idylliskt läge på Kungsholmen, invid Kungsholms Strand och den glittrande Karlbergskanalen. Här avnjuts maritim miljö med promenad- och joggingstråk längs stranden, båtliv och härlig utsikt mot Karlbergs Slott. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana (blå och grön linje) och flertalet innerstadsbussar, några minuters promenadavstånd till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess utbud av butiker. Restauranger, caféer, krogar finns det gott om, gym, mataffärer och banker m.m.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.