Kungsholmen

Ulriksborgsgatan 9, 8 tr

Härligt läge i expansiva Kungsholmskvarter. Modern bekvämlighet, generösa ljusinsläpp och stor balkong. Lätt att omvandla till en "mini 2:a"!

Adress

Ulriksborgsgatan 9, 8 tr

Rum

1

Slutpris

3 500 000 kr

Avgift

2 582 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkomna till denna pärla med högt läge och stor balkong. Lägenheten är ytterst välplanerad med stora sällskapsytor och bra förvaring. Snyggt och välutrustat kök och utmärkt badrum med tvättmaskin och golvvärme. Underbar inglasad balkong med terrasskänsla.

Missa inte detta tillfälle, välkommen på visning!

– Entré med instegsklinker, bra avhängningsmöjligheter och plats för skrivbord eller extra byrå/garderob om så önskas. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, spishäll, ugn, kolfilterfläkt och mikrovågsugn. Bra arbetsytor och gott förvaringsutrymmen med köksluckor upp till tak. Stora fönster och utgång till balkongen.

– Underbar inglasad balkong med gott om plats för bord, stolar, soffa och blomster. Här trivs man!

– Snyggt badrum utrustat med tvättmaskin kombinerad med torktumlare, golvvärme, handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, skåp, handfat och WC.

– Stor klädkammare med fantastisk förvaring.

Pris: 2 975 000 kr

Månadsavgift: 2 582 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband 100 M/bit. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 275 kr, hemförsäkring 125 kr. Inga aviserade avgiftsförändringar.

Andel i föreningen: 0,44770 %

Byggår: 2006

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd på plan 3. Det finns gemensamt cykelförråd, barnvagnsrum, rullstolsförråd, soprum samt en tvättstuga i källaren. Ingång till fastigheten finns även från baksidan på huset på plan 5. Postboxar finns på entréplanet. Garage finns i direkt anslutning till huset. Särskild kö. Bilplats kostar 1890 kr per månad, motorcyklar 350 kr per månad. I övrigt gäller boendeparkering i området. Är man folkbokförd i stadsdelen kan boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad på tel. 08-50826300 eller www.stockholm.se. Parkering kostar 75 kr/dagen alternativt 1 100 kr/period om 30 dygn. arkeringsbetalning vardagar mellan 7-19, lördag mellan 11-17 samt söndag är kostnadsfri.

Lägenhetsnummer: 1801

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 16.

Energiförbrukning: 83 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Garage i fastigheten med hissförbindelse. Hyreskostnaden idag är 1800 kr/månad för bil och 350 kr/månad för mc. Till garageplatserna är det separat kö, kontakta föreningen för mer info.

Allmänt om föreningen: www.brflindhagensterrassen.se

Brf Lindhagensterassen 1 är en äkta förening och består av 161 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Inflyttningen till samtliga lägenheter i huset påbörjades i december 2006. Föreningen har en god ekonomi och sänkte avgiften 4% under 2011, dessutom har föreningen haft en avgiftfri månad i december 2011, 2012 och 2013. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen. Juridisk person godkännes ej som medlem. Föreningen äger marken.

Boendeparkering på gatan om 900 kr/m. www.stockholm.se
Garageplats finns att hyra för 1.750 kr/m. Befintlig garageplats kan övertas.
garage@brflindhagensterrassen.se.
Källarförråd om golvyta ca 7,35 och takhöjden är 2,5 m.
Tvättstuga med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare och 2 torkskåp.
Cykelrum. Barnvagnsrum och rullstolsrum finns.

Förening: Brf Lindhagensterrassen 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: TV nås genom Com Hems, Ownits och Telias uttag. Du bestämmer själv vilket du vill ha, se föreningens hemsida om de olika alternativen. Föreningen betalar för ett avtal som innebär att du har ett grundutbud av TV-kanaler via Com Hem som ingår i avgiften.

Internet: Bredband kan du också få via Telias, Ownits och ComHems uttag. OBS! Bostadsrättsföreningen har tecknat ett särskilt avtal med Ownit om bredband för varje lägenhet med hastighet på 100Mb/s vilket ingår i månadsavgiften.

Sammanställning: Stor inglasad balkong mot lugn innergård.

Härligt läge i nya Lindhagskvarteren. Det är nära till det mesta såsom restauranger, grönområden med promenadstråk och tunnelbana som ligger precis intill fastigheten med blå linje Stadshagen och grön linje Thorildsplan. I grannfastigheten har Friskis & Svettis öppnat upp med nya fräscha lokaler. Galleria Lindhagen ligger en kort promenad bort där du finner ICA Maxi, flertalet butiker, restauranger, systembolag, apotek, m.m.
Här bor man i ett mycket lugnt kvarter med allt man kan önska. Fridhemsplan som nås med en kortare promenad finner ett stort utbud med Västermalmsgallerian för shopping, restauranger, caféer och all tänkbar service. På några minuter når man även Rålambshovsparken med strandpromenad och härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan man ta ett dopp vid Smedsuddsbadet som är en oas mitt i staden. Även Fredhälls badklippor ligger i närområdet.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.