Kungsholmen

Ulriksborgsgatan 7, 11 tr

Härligt läge, stor balkong och perfekt planlösning. Modern bekvämlighet i expansiva kvarter på Kungsholmen.

Adress

Ulriksborgsgatan 7, 11 tr

Rum

1

Slutpris

2 170 000 kr

Avgift

2 705 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Modern bekvämlighet i expansiva kvarter på Kungsholmen. Välkommen till en suverän lägenhet om 40 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick!
Öppen planlösning mellan ett utmärkt kök och det lättmöblerade vardagsrummet. Snyggt, helkaklat badrum och mycket bra förvaring. Bekymmersfritt boende med rejäl hiss, garage i huset och fina gemensamma utrymmen. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Två garderober.

– Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinker på golv. Svängbara duschväggar i glas. Vägghängd wc, handfat samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Bosch.

– Öppet, utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Köket har full maskinell utrustning såsom: spis med keramikhäll, fläkt och varmluftsugn, inbyggd micro, stor kyl/frys och inbyggd diskmaskin.

– Stort, lättmöblerat vardagsrum med ekparkett och utgång till balkongen. Vardagsrummet kan naturligt avdela en sovrumsdel. Stor klädkammare för förvaring.

Pris: 1 975 000 kr

Månadsavgift: 2 705 kr

Byggår: 2007

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett rymligt förråd på plan 4. Cykelförråd, barnvagnsrum, rullstolsförråd, soprum och fastighetsexpedition finns i fastigheten. Stor tvättstuga med fyra tvättmaskiner, två torktumlare och två torkskåp samt mangel. Ingång till fastigheten finns även från baksidan på huset på plan 3 och 5. Postboxar finns på entréplanet.

Lägenhetsnummer: 1114

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 11 av 18.

Parkering/Bilplats: Garage i fastigheten med hissförbindelse. Hyreskostnaden idag är 1.800 kr/månad. Annars gäller boendeparkering på gatan. För folkbokförd i stadsdelen kostar det 700 kr/månad, alternativt löses biljett för 50 kr/dygn. Mellan 17.00-09.00 samt helger är det gratis att parkera.

Allmänt om föreningen: Brf Lindhagensterassen 1 bildades år 2004 och består av 161 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Inflyttningen till samtliga lägenheter i huset påbörjades i december 2006. Renoveringar/Ekonomi: Eftersom huset är nybyggt sker endast underhåll efter behov. Inga stora renoveringar finns planerade. Skanska Nya Hem genomför fortfarande åtgärder i fastigheten enligt garantibesiktning. Föreningen har en god ekonomi och sänkte avgiften 4% under 2011.

Förening: Lindhagensterrassen 1

Antal lägenheter: 70

TV: Basutbud för kabel-TV via ComHem ingår i avgiften.

Internet: Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit som innebär att varje lägenhet har tillgång till bredband på 100Mb/s. Avgiften för bredbandet 110:-/månad. Telefoni: Fast telefoni kan man få via Telia, Ownits eller via Com Hems uttag. Via Ownit och Comhem har man tillgång till IP-telefoni.

Sammanställning: Stor balkong med plats för rejält möblemang. Infravärme och trätrall. Soltider under sommarmånaderna; från soluppgång till ca kl. 9.30 och sen sol mellan ca kl. 12-16 igen.

Härligt läge i nya Lindhagskvarteren. Det är nära till det mesta såsom restauranger, grönområden med promenadstråk och tunnelbana som ligger precis intill fastigheten med blå linje Stadshagen och grön linje Thorildsplan. I grannfastigheten har Friskis & Svettis öppnat upp med nya fräscha lokaler. Galleria Lindhagen ligger en kort promenad bort där du finner ICA Maxi, flertalet butiker, restauranger, systembolag, apotek, m.m.
Här bor man i ett mycket lugnt kvarter med allt man kan önska. Fridhemsplan som nås med en kortare promenad finner ett stort utbud med Västermalmsgallerian för shopping, restauranger, caféer och all tänkbar service. På några minuter når man även Rålambshovsparken med strandpromenad och härliga joggingspår längs med Norr Mälarstrand. Sommartid kan man ta ett dopp vid Smedsuddsbadet som är en oas mitt i staden. Även Fredhälls badklippor ligger i närområdet.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.