Kungsholmen

John Bergs Plan 4, 4 tr

Stor balkong med härlig stadsvy. Perfekt planlösning och bra skick!

Adress

John Bergs Plan 4, 4 tr

Rum

1

Slutpris

2 150 000 kr

Avgift

1 597 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkomna till en suverän lägenhet med högt läge i fastigheten. Stor, solig balkong med fin stadsvy. Lättmöblerat vardagsrum, öppet kök och fräscht badrum. Här bor man tyst och rofyllt med allt det Stockholm har att erbjuda alldeles runt husknuten. Bra kommunikationer med bl.a Fridhemsplan ett stenkast bort. Förening med god ekonomi, välskött fastighet och låga avgifter. Detta är verkligen en pärla som bör ses!

– Välkomnande hall med gott om förvaring och klinker på golv..

– Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord. Vacker fiskbensparkett i ek, stort fönsterparti med utgång till balkongen samt stor öppning mot köket.

– Öppet, väldisponerat kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Spis med fläkt och ugn. Kombinerad gas och el. Integrerad kyl och frys.

– Kaklat badrum med klinker på golv. Dusch med glasväggar, handdukstork, handfat och wc.

Pris: 2 175 000 kr

Månadsavgift: 1 597 kr

Byggår: 1936

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör två källarförråd, ett "vanligt" och ett mindre. Det finns en fräsch gemensam tvättstuga (renoverad 2009), gästrum för medlemmarna att hyra, pingisrum samt bastu. Medlemmarna har även tillgång till en lummig innergård med uteplats och grill

Lägenhetsnummer: 49

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Eken Nr 15 bildades 1936 och består av 54 bostadsrättslägenheter samt en hyreslokal. År 2008 sänktes avgifterna med 10%. Stammar och el byttas 1994/95. Juridisk person godkänns ej som medlem. Populär och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna utförda. Dessutom föreningen nyligen installerat säkerhetdörrar till alla medlemmar! Se mer info på föreningens hemsida www.brfeken15.se.

Förening: Brf Eken Nr 15

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong om ca 6 kvm, läge söder.

Här bor man tyst, lugnt och rofyllt med närhet till all nödvändig service. Området har gott om trevliga restauranger, mysiga cafeér och butiker. Västermalmsgallerian har höjt såväl trivsel som shopping i området kring Fridhemsplan. En promenad bort bort finns Karlbergskanalen med dess trevliga joggingstråk längs vattenlinjen. Även Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken finns inom promenadavstånd.
Goda kommunikationer i form av T-bana (Fridhemsplan och Stadshagen) inom ett par minuter. Dessutom flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.