Kungsholmen

Polhemsgatan 33, 3 tr

Pärla på Kungsholmen med två stora spröjsade fönster med djupa nischer och vackert trägolv!

Adress

Polhemsgatan 33, 3 tr

Rum

1

Slutpris

3 200 000 kr

Avgift

1 410 kr/mån

Boyta

34 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara lägenhet attraktivt belägen i fastighet från 1920. Lägenheten har vackert vitbetsat trägolv, två stora spröjsade fönster med djupa nischer och generös takhöjd. Bostaden är ytterst väldisponerad med sällskapsvänligt vardagsrum med praktisk sovalkov, rymligt kök och badrum med bl.a. badkar. Mycket goda förvaringsmöjligheter med flera inbyggda garderober/skåp. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Mycket eftersökt läge med närhet till det mesta man kan önska sig såsom mataffärer, butiker, Västermalmsgallerian samt fina promenad- och joggingstråk längst med Norr Mälarstrand och Kungsholms strand. Föreningen har en trevlig gemensam innergård med sommarmöblering/sittgrupper och grill. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Bra förvaringsutrymmen med en inbyggd garderob samt inbyggda skåp Dessutom finns ytterligare en inbyggd garderob från vardagsrummet. Vitbetsat trägolv.

– Underbart vardagsrum med stort spröjsat fönster med djupa nischer. Gott om plats för önskad möblering samt matbord. Här finns även en praktisk sovalkov. Vitbetsat trägolv.

– Väldisponerat och arbetsvänligt kök med goda förvaringsutrymmen. Spröjsat fönster med djupa nischer. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kolfilterfläkt, kyl och frys.

– Rymligt badrum utrustat med handdukstork, badkar med dusch, skåp, handfat och wc.

Pris: 2 500 000 kr

Månadsavgift: 1 410 kr

Andel i föreningen: 1,86500 %

Byggår: 1920

Lägenhetsnummer: 23 (1303)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 135 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett vindsförråd samt ett mindre källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga utrustad med 3 tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel. Soprum, cykelrum, pingisrum, gemensamhetslokal med kök samt trevlig innergård med sommarmöblering och grill.

Bostadsrättsföreningen Båten 11 förvärvade fastigheten 2001 och består av ett flerbostadshus på adress Polhemsgatan 33 och Grubbens Gata 1. Föreningen består av 28 bostadsrättslägenheter, 1 hyresrättslägenhet (dold framtida tillgåg) samt 1 hyreslokal. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras inte som köpare. Stammarna byttes på 60-talet då fastigheten renoverades. Stammarna spolades senast 2014 och de defekter som upptäcktes då är åtgärdade under 2015. Överlåtelse- och pantsättningsavgift betalas av köparen.

Förening: Brf Båten 11

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Säljarna har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är cirka 200 kr per månad och hemförsäkringen är cirka 150 kr per månad.

Utmärkt läge på Kungsholmen med närhet till all tänkbar service. Gångavstånd till Västermalmsgallerian med stort utbud av butiker och restauranger. Ett flertal trevliga caféer, restauranger, apotek, banker och matbutiker finns i området. I närheten finns även populära promenad- och joggingstråk längs Kungsholms strand med sin vackra strandpromenad. Med en kort promenad tar du dig till Norr Mälarstrand med trevliga uteserveringar sommartid. I närhet finns även Kronobergsparken och lite längre bort finner du Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. För den sportintresserade finns flertalet gym, bl.a. nya SATS Fridhemsplan och Friskis & Svettis. Oslagbara kommunikationer med tunnelbana, gröna och blå linjen, och flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.
Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.