Kungsholmen

Fleminggatan 61, 3 tr ö.g.

Sekelskiftesdröm högst upp i mysigt gårdshus med balkong och strålande ljusinsläpp.

Adress

Fleminggatan 61, 3 tr ö.g.

Rum

1

Slutpris

2 200 000 kr

Avgift

1 820 kr/mån

Boyta

34 kvmOm bostaden

Högst upp i knäpptyst gårdsläge i fastighet anno 1898 finns denna trevliga sekelskiftes 1:a med stor solig balkong, vy mot takåsarna och endast himlen ovanför. Originaldetaljer som bevarats är spegelmönstrade dörrar och fönsternischer, furugolv, väggpanel och högt till tak m.m. Lägenheten har en mycket bra planlösning som är luftig och flödar av ljus från tre stora fönsterpartier. Härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Balkong ger ljuvligt uterum och förenar ute med inne. Kök med matplats och gott om förvaring i skåp och på öppna hyllplan. Hall med smart förvaring under platsbyggt sängloft för säng om 140 cm. Detta loft gör att man på ett utmärkt sätt får undan sängen. Helkaklat badrum med dusch. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi.

Välkommen till detta trevliga och centrala läge på Kungsholmen, alldeles intill Kronobergsparken med närhet till allt från Västermalmsgallerians trendbutiker till promenadstråket längs med Karlbergskanalen!

– Hall med plats för avhängning och bra förvaring med platsbyggda garderober. Hallen har ett smart sängloft om 2,0 x 1,4 meter. Loftet gör att man på ett utmärkt sätt får undan sängen. Hallen har furugolv. Vacker glasad dörr i original mot kök.

– Badrum med dusch, toalett, handfat och spegel med hyllplan samt tre separata hyllor. Badrummet renoverades 2010.

– Kök med matplats för 4-5 personer, gott om skåp och öppna hyllplan för förvaring. Kyl, frys, gasspis och fläkt. Köket har furugolv och stort fönsterparti med vy mot himmel och takåsar.

– Härligt vardagsrum med utgång till ljuvlig balkong, som är belägen högst upp med vy mot takåsarna och med endast himlen ovanför. Vardagsrummet har högt till tak med lamprosett, ljusa väggar med väggpanel och två stora fönsterpartier med speglad fönsternisch.

Pris: 2 200 000 kr

Månadsavgift: 1 820 kr

Andel i föreningen: 2,91940 %

Byggår: 1898

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga och vindsförråd om ca 10 kvm. Innergård med grill och plats för cyklar.

Renoveringar: Ommålning av trapphus samt tvättstuga skedde 2006, fönster renoverades och målades om 2006, balkonger byggdes under 2007 och taket målades om 2008.

Lägenhetsnummer: 405 (1301)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garage i området.

Allmänt om föreningen: På fasaden mot gatan är utsmyckningen "lekande barn" kulturmärkt. Bostadsrättsföreningen bildades i början på 1980-talet och består av 22 lägenheter och 2 lokaler. Byte av V/A-stammar 1980-1982. I början av 2000-talet renoverades fasaden mot husets innergård. Ommålning av trapphus samt tvättstuga skedde 2006. Samma år renoverades husets fönster. Balkonger byggdes under 2007. Taket målades om 2008.

Förening: Brf Vårdtornet 11

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Balkong med härligt läge högst upp i rofyllt gårdsläge med vy mot takåsar. Balkongen har sol fram till ca 13-tiden.

Centralt och mycket eftersökt läge på Kungsholmen nära, Kronobergsparken, Kungholms Strand, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med utmärkta kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar), restauranger, caféer, affärer, butiker, gym, banker m.m. Bekvämt promenadavstånd till Kungsholmstorg med trevliga och populära restauranger längs med Scheelegatan samt Norr Mälarstrand med strandpromenaden längs Riddarfjärden.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.