Kungsholmen

Lidnersplan 6, 1 tr

Härlig utsikt över sjö och stad. Balkong och perfekt planlösning.

Adress

Lidnersplan 6, 1 tr

Rum

1

Slutpris

1 880 000 kr

Avgift

1 807 kr/mån

Boyta

34 kvmOm bostaden

Synnerligen eftersökt läge i populära Kristineberg med närhet till vatten, natur och badklippor. Harmonin infinner sig direkt när man kliver in i denna tysta lägenhet med generösa ljusinsläpp och vackra trägolv. Här hittar du en charmig, välskött lägenhet för dig som vill bo med närhet till både city och natur. Hela lägenheten är mycket funktionell och genomtänkt. Planlösningen är optimal vilket gör att alla rum är mycket väldisponerade med gott om förvaringsutrymme. Lägenheten är genomgående i mycket bra skick. Välkommen!

Lägenheten disponeras enligt följande;

– Välkomnande hall med ljusa väggar och snyggt klinkergolv. Plats för ytterkläder.

– Helkaklat badrum med klinkergolv, dusch, wc, handfat och badrumsskåp.

– Ljust, lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till balkong. Ekparkett.

– Balkong med trall. Härlig utsikt över sjö och grönska.

– Utmärkt kök med kyl/frys, diskmaskin samt spis med ugn och fläkt. Bra arbetsytor och gott om skåp. Matplats för 4-6 personer.

Pris: 1 775 000 kr

Månadsavgift: 1 807 kr

Andel i föreningen: 3,38310 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd och en fräsch tvättstuga. Till lägenheten hör det ett källarförråd och ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 101

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholm Stad, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Brf. Folkungaträdet 6 förvärvade fastigheten 2003 och består idag av 30 BR, 2 HR och 3 lokaler. Välskött och fin fastighet som under åren sköts och underhålls av Brf med stabil och god ekonomi. Bostadsrättsföreningen avsiserar inga planerade avgiftshöjningar.
Fastigheten är byggd 1938, ombyggnadsår 1996. Under åren har följande renoveringar och underhåll genomförts: 1996 Stammar, badrum och kök. Elstigare byttes samt renovering av tvättstuga. Utvändigt renoverades tak och fasad. 2008 Fönster renoverades.

För folkbokförda i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Kostnaden är 900 kr/mån eller 60 kr/dygn. Gratis parkering mellan kl 17.00-09.00 och på helger.

Förening: Folkungaträdet 6

Antal lägenheter: 29

Antal lokaler: 3

TV: Ansluten till kabelnät: Com Hem. Basutbud ingår i avgift.

Internet: Föreningen är ansluten till Ownit och Internetanslutning 100 Mbit/s (bredband) finns via uttag i väggen. 155:-/månad och det är obligatoriskt.

Sammanställning: Balkong

Huset ligger i populära och lugna kvarter med en kort promenad till bad i Fredhälls och Kristinebergs klipp- och bryggbad. Klipporna har kvällssol vilket innebär att middag i solnedgången kan avnjutas.

Från lägenheten har du ca 100 m till idylliska promenad-/löparstråk längsmed vatten och båthamnar. Kort promenad till tunnelbanans gröna linje och buss nr 49, som på några minuter tar dig till innerstaden. Det finns ett gym och mataffär på ett avstånd av 50m. Inom 1000 m har du Lindhagens Galleria, tennishall, park och idrottsplats.

Det händer mycket i Kristineberg!
Det kommer att bli en integrering av Kristinebergs slottspark, Kristinebergs idrottsplats och marken ner mot Ulvsundasjön. Kollektivtrafiken ska utökas och ett torg med flera affärer, restauranger, diverse service och bostäder kommer att växa fram i området.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.