Kungsholmen

Pontonjärgatan 45, 5 tr

Utsikt över takåsar, perfekt planlösning med ytor i toppskick!

Adress

Pontonjärgatan 45, 5 tr

Rum

1

Slutpris

2 075 000 kr

Avgift

1 787 kr/mån

Boyta

34 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 34 ljusa kvm i mycket bra skick. Vackra, vitoljade furugolv, vita snickerier och härlig takhöjd (3,07m). Utmärkt kök med matplats, fräscht helkaklat badrum och lättmöblerat vardagsrum med snyggt och smart sovloft. Underbart läge, välskött 10-talsfastighet i hörnet Karlsviksgatan / Pontonjärgatan. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med svartvit rutigt golv och plats för ytterkläder.

– Härligt vardagsrum med ljusa väggar, generöst ljusinsläpp, furugolv och ett vitt, platsbyggt loft med infälld belysning via spotligths.

– Kök med matplats för fyra. Gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl, frys, diskmaskin och spis med fläkt.

– Snyggt vitkaklat badrum med grå klinker på golv. Wc, handfat och dusch.

Pris: 1 475 000 kr

Månadsavgift: 1 787 kr

Byggår: 1915

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelrum, källarförråd och tvättstuga med 2 st maskiner, torktumlare, torkskåp, mangel. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Lägenhetsnummer: 252

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: För folkbokförda i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad (08- 508 263 00). Ansökan kan även lämnas på http://www.stockholm.se Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 700 kr. Alternativt kan biljett lösas för 50 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2000 och innehar 44 lägenheter med bostadsrätt varav 2 lägenheter med hyresrätt. Föreningen har även två lokaler som hyrs ut och ger bra intäkter. Föreningen har även en grönskande innergård med tillhörande utemöbler.

Gjorda renoveringar:
1970 gjordes en renovering av kök- och badrumsstammar. År 2002 byggdes balkonger och fönster målades. 2003 renoverades taket, fasaden och tvättstugan. 2003 gjordes även en omläggning av innergården. Elstigarna byttes 2005 och expansionskärl installerades i källare. 2006 såldes råvind och vindslgh byggdes. El-tele nätet byttes under 2006. En gasbesiktning utfördes juni 2006 för att säkerställa kvaliteten i gasnätet. Installation av kabel-TV gjordes under våren/sommaren 2006 (ComHem). Trapphus, entrédörrar (insättning av säkerhetsdörrar) och hiss renoverades och blev klart 2009. Till varje lägenhet finns det förråd och i källaren finns det en gemensam tvättstuga. Fönstertyp: 2-glas fönster.

Förening: Vapensmeden 14

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem, kostnad 100 kr/mån.

Internet: Bredband. Fast kostnad: 104 kr/mån. Leverantör: Ownit 100 mbit.

Suveränt och mycket attraktivt läge på Nedre Kungsholmen i härlig rofylld boendemiljö med parker, vatten och strandpromenader. Nedanför huset ligger Norr Mälarstrand och den glittrande Riddarfjärden. Det är även nära Pontonjärparken och Rålambshovsparken. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden. Med en kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar och nödvändig service samt Västermalmsgallerian. Dessutom är avståndet kort till Kungsholmstorg med dess trevliga utbud av restauranger. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.