Kungsholmen

Igeldammsgatan 14, 3 tr

Drömboende med suveränt läge på Kungsholmen! Högt och fritt läge med optimal planlösning!

Adress

Igeldammsgatan 14, 3 tr

Rum

1

Slutpris

1 760 000 kr

Avgift

1 631 kr/mån

Boyta

34 kvmOm bostaden

Välkommen till denna pärla om 34 ljusa och välplanerade kvm i högt och fritt läge! Genomgående välbevarde furugolv, härlig takhöjd och vackra vita snickerier. Trevligt kök med matplats för 4-6 personer, lättmöblerat vardagsrum med naturlig plats för TV, soffa och säng, rymlig hall med plats för såväl förvaring som arbetshörna samt ett fräscht badrum. I anslutning till rummet finns även en rymlig klädkammare. Här trivs man!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt plats för såväl förvaring som arbetshörna. Välbevarade furugolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt rum i högt och fritt läge. Plats för såväl säng som sällskapsdel. Sängskåp ingår. Mycket bra förvaringsmöjligheter i anslutande klädkammare. Välbevarade furugolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt kök med utrymme för matplats för 4-6 personer. Vita köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, gasspis samt spisfläkt. Bra avställningsytor samt bra förvaringsmöjligheter. Välbevarade furugolv och väggar i ljus ton.

– Fräscht badrum med ljus plastmatta på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med badkar, handfat, WC samt handdukstork.

Pris: 1 350 000 kr

Månadsavgift: 1 631 kr

Andel i föreningen: 0,20417 %

Byggår: 1930

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns sju stycken tvättstugor och vindsförråd.

Renoveringar: Renoverad fastighet med bl.a. bytta köksstammar 1973-74, nya badrumsstammar 1991-93. Elstigar bytta 1991-93.

Lägenhetsnummer: 35

Hiss: Ja

Våning: 3

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata. Ansökan görs hos Gatu- och fastighetskontoret, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Brf Färjan är en populär och välskött förening som fått pris för Stockholms finaste innegård. Föreningen består av 487 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt och ett antal affärslokaler som inbringar bra med pengar till föreningen som har en mycket stabil ekonomi. Föreningen bildades 1929.

Förening: HSB:s Bostadsrättsförening Färjan i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Bostadsföreningen har en prisbelönt innergård med fontän, uteplats, bänkar och bord, planteringar och murgröna. Kvartersbutik finns i fastigheten. Nära till restauranger, nöjesliv, shopping, Västermalmsgallerian samt promenadstråk som Kungsholms strand och Karlbergsparken. Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och tunnelbana från Fridhemsplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.