Kungsholmen

Fridhemsgatan 35, 2 tr

Sekelskiftespärla i snövit design. Trevlig planlösning och bra skick!

Adress

Fridhemsgatan 35, 2 tr

Rum

1

Slutpris

2 100 000 kr

Avgift

1 450 kr/mån

Boyta

33 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän sekelskiftesetta med rejäl takhöjd. Stora fönster med generöst ljusinsläpp och högt i tak gör att lägenheten upplevs mycket luftig. Vardagsrum med utrymme för säng och soffa, kök med matplats samt helkaklat badrum. Mycket bra förvaring i form av rymlig klädkammare. I månadsavgiften ingår bredband från Ownit, 100 Mbit/s.

Här lever man i ett mycket funktionellt och modernt boende med endast 1 min till Västermalmsgallerian men även närhet till sköna natur- och strövområden såsom Kungsholms Strand och Karlbergskanalen. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning. I anslutning finns en rymlig klädkammare. Samtliga rum har vita furulgolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt allrum med naturlig plats för säng och soffa.

– Trevligt kök med utrymme för matplats. Vita köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, gasspis samt spisfläkt. Gott om förvaringsutrymme samt avställningsytor.

– Fräscht badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 450 kr

Andel i föreningen: 1,78220 %

Byggår: 1903

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningens medlemmar disponerar gemensam tvättstuga. Bastu finns i källaren.

Renoveringar: 1988 byte av köksstammar. 1992 byte av elstammar. 1998 byte av badrumsstammar. 2005 fasadrenovering.

Lägenhetsnummer: 34

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Knoppen 21 blev bostadsrättsförening 1931 och är därmed en av Stockholms absolut äldsta föreningar. Föreningen består idag av 47 st bostadsrättslägenheter, vilka ligger på adresserna Fridhemsgatan 31-35, samt 1 lokal. Föreningen har en egen hemsida, http://www.knoppen21.se

Förening: Brf Knoppen 21

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 47

Antal lokaler: 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit, 100 mbit, ingår i månadsavgiften.

Centralt och mycket eftersökt läge på Kungsholmen nära Kungholms Strand, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med utmärkta kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar), restauranger, caféer, affärer, butiker, gym, banker m.m. Bekvämt promenadavstånd till Kungsholmstorg med trevliga och populära restauranger längs med Scheelegatan samt Norr Mälarstrand med strandpromenade längs Riddarfjärden.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.