Kungsholmen

Inedalsgatan 21, 2 tr

Mysig och charmig 1:a med suverän planlösning och ett stort, vackert burspråk med vy mot Karlbergskanalen. Låg avgift!

Adress

Inedalsgatan 21, 2 tr

Rum

1

Slutpris

2 635 000 kr

Avgift

1 456 kr/mån

Boyta

30 kvmOm bostaden

Välkommen till en mycket charmig, ljus och välplanerad lägenhet om 30 kvm med högt, insynsfritt och trivsamt läge i fastighet från 1913. Läget är ett av Kungsholmens allra trevligaste, mellan Kronobergsparken och Kungsholms Strand, alldeles invid Karlbergskanalens.

Lägenheten bevarar den härliga charmen med alla vackra originaldetaljer från byggåret såsom furutiljor, spegeldörrar, högt till tak, höga spröjsade fönsterpartier och ett stort, unikt burspråksparti med fri utsikt längs med tvärgatan mitt emot samt den glittrande Karlbergskanalen. Praktisk hall med plats för ytterkläder och skor. Mysigt kök med den ursprungliga skåpinredningen intakt. Härligt vardagsrum med plats för soffa, säng och TV. Här finns det vackra burspråket. Duschrum och separat WC.

Mycket välskött, äldre förening med god ekonomi.

– Välkomnande hall med plats att hänga ytterkläder. Hallen har trägolv och väggar i sober kulör. I anslutning till hallen finns separat WC med toalett och handfat.

– Kök med bevarad skåpinredning i original. Trägolv, väggar i sober kulör och ett stort spröjsat fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp.

– Vardagsrum med plats för soffa, säng och TV-möbel. Vardagsrummet har ett vackert burspråksparti med stora spröjsade fönster och utsikt mot Karlbergskanalen. Trägolv och väggar i sober kulör. I anslutning till rummet finns ett kaklat duschrum.

OBS! Lägenhetens varmvatten (i dusch, WC och kök) värms upp via en varmvattenberedare som är ansluten till lägenhetens hushållsel. Säljaren uppskattar sin totala genomsnittliga månadskostnad för el om ca 200-300:-.

Pris: 2 450 000 kr

Månadsavgift: 1 456 kr

Andel i föreningen: 1,80000 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 300 kr/mån

Byggår: 1908

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd. I fastigheten finns en tvättstuga. Föreningen har en fin gemensam innergård. Innergården har i flertalet mäklarbeskrivningar kallats "en av Stockholms vackraste innergårdar", vilket nog de flesta medlemmar kan hålla med om. Den är grön och lummig, har prunkande rabatter och en mysig pergola av vinrankor där grill och utemöbler finns till medlemmarnas förfogande.

Lägenhetsnummer: 9 (1203)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6.

Energiförbrukning: 137 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades redan 1917 som en bostadsförening u.p.a. men har på senare år omvandlats till den moderna upplåtelseformen bostadsrättsförening. Föreningen består av 39 lägenheter och 1 lokal upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Inga planerade avgiftsförändringar.

Renoveringar:
1975: Elstambyte.
2000: Omputsning av fasad på Inedalsgatan.
2003: Rörstambyte kök och takrenovering.
2004: Renovering av fjärrvärmeanläggning.
2006: Utbyte av maskinpark i tvättstuga och renovering av trapphus samt fönster.
2009: Balkongbyggnation och installationav säkerhetsdörrar.
2011: Stamspolning.
2013: Renovering av fasad och omläggning av tak. Renovering tvättstuga. Montering avrinningsrör vid balkonger.
För mer information om utför underhåll i fastigheten, se förteckning i bifogad årsredovisning.

Kommande renoveringar:
Målning av skorsten mot Inedalsgatans gård. Även skorstenarnas tekniska beskaffenheter ovan tak bör renoveras. Fönsterrenovering mot Koronbergsgatan. Kontroll besiktning av spillvattenledningar samt dagvattenledningar. Fjärrvärmecentralen bör bytas. Upprättande av underhållsplan.

Förening: Brf Roddaren 27

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Via kabel-TV. Leverantör: Com Hem.

Närområdet har gott om restauranger och butiker. Västermalmsgallerian har förgyllt såväl trivsel som shopping i området kring Fridhemsplan. Några stenkast bort finns Karlbergskanalen med dess erkänt trevliga promenadstråk längs vattenlinjen. På väg bort mot Hornsbergs och Kristinebergs strand passerar man bland annat Västermalms Båtklubb. Väljer man motsatt färdriktning längs kanalen når man efter en behaglig promenad Stadshuset. På andra sidan kanalen förgyller vackra Karlbergs slott utsikten. Även Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken finns inom promenadavstånd.

Goda kommunikationer i form av T-bana (Fridhemsplan) och flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.