Kungsholmen

Kungsholmsgatan 8, 1 tr ö.g.

Sekelskiftespärla med drömläge. Högt i tak, fint skick och endast 728:- i månadsavgift!

Adress

Kungsholmsgatan 8, 1 tr ö.g.

Rum

1

Slutpris

2 000 000 kr

Avgift

728 kr/mån

Boyta

30 kvmOm bostaden

Välkomna till denna suveräna sekelskiftespärla attraktivt belägen på Kungsholmen. Detaljer såsom högt till tak om ca 3,05 meter med stuckatur, höga golvsocklar, vackra spegeldörrar, stora fönster med djupa nischer och speglar samt genomgående vitmålade trägolv. Planlösningen är perfekt med stort, ljust och charmigt vardagsrum, ordentligt kök med matplats samt badrum. Ostört läge mot innergården. Här lever du invid Kungsklippan, Kungsbro Strand, Klara sjö och endast med kort promenadavstånd till Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Dessutom nås på bara någon minut city och T-centralen med bl a Arlanda Express. Detta är helt enkelt ett perfekt boende med endast 728:- i månadsavgift!

– Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter samt ett serveringsskåp i original. Vitmålade trägolv och vita väggar.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Den generösa takhöjden i kombination med de stora fönsterna ger rummet ett härligt ljus och rymd. Möjlighet finns att bygga ett praktiskt sängloft. Dessutom finns här höga golvsocklar, stuckatur, fönster med djupa nischer och speglar samt vitmålade trägolv.

– Väldisponerat kök med matplats. Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt , spis samt varmluftsugn. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt samt skafferi. Vitmålade trägolv samt fönster med djupa nischer och speglar.

– Halvkaklat badrum med dusch, handfat, skåp och wc. Spotlightbelysning.

Pris: 1 475 000 kr

Månadsavgift: 728 kr

Andel i föreningen: 2,55820 %

Byggår: 1907

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd och källarförråd, en stor toppfräsch tvättstuga med nya maskiner, torkskåp m.m. Intill tvättstugan finns en bokningsbar bastu med tillhörande dusch och toalett.

Renoveringar: Stammar (utom en) 1992 och 2006, elstigar 1992, tak mot gården 2003, fönster bytta 1983, trapphus 1994 och tvättstuga 2001. Föreningen planerar en renovering av den stam som inte är bytt. I denna lägenhet kommer stammen bytas i badrummet vilket kommer ge köparen möjlighet att påverka materialval och standard.

Lägenhetsnummer: 16

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 16 bostadsrätter och 1 lokal. Föreningen innehar 4 parkeringsplater.

Förening: Brf Drabanten 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Lägenheten är belägen på en mycket attraktiv del av Kungsholmen. Ett rikt utbud av välrenommerade restauranger, mysiga caféer och trendiga butiker skapar en trevlig inramning kring lägenhetens kvarter. Nära till allt med promenadavstånd till city. Kommunikationerna med tunnelbana och bussar är mycket bra med bland annat tunnelbaneuppgång tvärs över gatan. Du tar dig lätt till centralstationen med tåg, bussar och Arlanda Express. Fräscht och modernt parkeringshus finns i Rådhuskvarteret. Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand ligger ett stenkast bort. Rådhuset finns tvärs över gatan och ytterligare några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.