Kungsholmen

Kungsholmsgatan 8, 2 tr ö.g.

Vackert sekelskifte möter stilren design. Toppskick, drömläge i Stockholm och endast 728:-/mån!

Adress

Kungsholmsgatan 8, 2 tr ö.g.

Rum

1

Slutpris

2 050 000 kr

Avgift

728 kr/mån

Boyta

30 kvmOm bostaden

Stilren modern design och sober färgsättning möter vackra originaldetaljer i denna suveräna sekelskiftespärla i absolut toppskick! Detaljer såsom högt till tak om ca 3,10 meter med stuckatur, fina furutiljor, stora spröjsade fönster och spegelmönstrade och snövita snickerier. Planlösningen är perfekt med smarta disponeringslösningar, bra förvaring och ostört läge mot innergård. Här finns ett kök med gott om skåp och utrustning i rostfritt utförande från AEG, ett lättmöblerat allrum med platsbyggt sängloft som på ett utmärkt sätt gör att man får undan sängen, hall med klädkammare och bevarat serveringsskåp samt ett toppfräscht badrum. Här lever du invid Kungsklippan, Kungsbro Strand, Klara sjö och endast med kort promenadavstånd till Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Dessutom nås på bara någon minut city och T-centralen med bl a Arlanda Express.

Perfekt övernattningslägenhet eller förstaboende med endast 728:- i månadsavgift!

– Välkomnande hall med platsbyggd garderob. Vita väggar och högt till tak. Serveringsskåp i original ger bra förvaring.

Stilfullt kök som renoverades i samband med stambyte 2004. Vitvaror i rostfritt från AEG, keramikhäll, integrerad micro, varmluftsugn och kyl/frys.

– Optimalt planerat och inte minst väldisponerat allrum med bra och platsbyggd loftsäng som ger plats för 140 cm bred säng. Detta gör att man på ett perfekt sätt får undan sängen, men plats för möblering under. Bra stege till loftet ger känslan av etage. Stort spröjsat fönster mot lugn innergård.

– Fräscht badrum som renoverades 2004, finurligt planerat med duschhörna avgränsad med betongglas. Vitt kakel och blå mosaik, golvvärme, WC, handfat samt integrerade speglar.

Pris: 1 490 000 kr

Månadsavgift: 728 kr

Andel i föreningen: 2,55820 %

Byggår: 1907

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd och källarförråd, en stor toppfräsch tvättstuga med nya maskiner, torkskåp m.m.(lätt att boka tid då de flesta har egna tvättmaskiner i sina bostäder). Intill tvättstugan finns en bokningsbar bastu med tillhörande dusch och toalett.

Renoveringar: Stammar (utom en) 1992 och 2006, elstigar 1992, tak mot gården 2003, fönster bytta 1983, trapphus 1994 och tvättstuga 2001. Föreningen planerar en relining av den stam som inte är bytt. Eventuellt ska även hissmaskinen bytas.

Lägenhetsnummer: 17

Hiss: Nej

Våning: 2

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 16 bostadsrätter och 1 lokal. Föreningen innehar 4 parkeringsplater.

Förening: Brf Drabanten 8

Sammanställning: Föreningen har fört diskussioner om balkonger. Inga beslut om detta är fattat i föreningen och heller inget bygglov är sökt. Balkong skulle i detta fall kunna byggas från köket.

Lägenheten är belägen på en attraktiv del av Kungsholmen. Ett rikt utbud av välrenommerade restauranger, små caféer och trendiga butiker skapar en trevlig inramning kring lägenhetens kvarter. Nära till allt med promenadavstånd till city. Kommunikationerna med tunnelbana och bussar är mycket bra med bland annat tunnelbaneuppgång tvärs över gatan. Du tar dig lätt till centralstationen med tåg, bussar och Arlanda Express. Fräscht och modernt parkeringshus finns i Rådhuskvarteret. Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand ligger ett stenkast bort. Rådhuset finns tvärs över gatan och ytterligare några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.