Kungsholmen

Kungsholmsgatan 8, 2 tr.

Vackert sekelskifte möter stilren design. Toppskick, drömläge i Stockholm och endast 627:-/mån!

Adress

Kungsholmsgatan 8, 2 tr.

Rum

1

Slutpris

2 000 000 kr

Avgift

627 kr/mån

Boyta

30 kvmOm bostaden

Välkommen till denna suveräna sekelskifteslägenhet som smakfullt renoverats 2009 i absolut toppskick! Stilren modern design och sober färgsättning möter vackra originaldetaljer såsom högt till tak med stuckaturer, väggpaneler, spegelmönstrade och snövita snickerier samt betsade och lackade furutiljor. Det stora burspråket med gott ljusinsläpp sätter mycket trevlig prägel på det lättmöblerade allrummet. Nytt platsbyggt kök från 2009 i högblankt vitt med vitvaror i rostfritt, stilfullt duschrum respektive separat WC. Lägenheten är högt belägen i välskött stambytt fastighet anno 1907 och läget i Stockholm är fantastiskt. Här lever du invid Kungsklippan, Kungsbro Strand, Klara sjö och endast med kort promenadavstånd till Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Dessutom nås på bara någon minut city och T-centralen med bl a Arlanda Express.

Perfekt övernattningslägenhet eller förstaboende med endast 627:- i månadsavgift!

– Välkomnande instegstambur med plats för ytterkläder. Tamburen har vacker entrédörr med infällt glas, vitmålade väggar och tak samt betsat och lackat furugolv.

– Toppfräscht och snyggt duschrum som renoverades i samband med stambyte 2006. Det har helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme, dusch och tak med infällda spotlights. I badrummet finns ett vackert spröjsat fönster för ljusinsläpp från köket/allrummet. Dessutom finns separat WC med toalett och handfat.

– Härligt och luftigt allrum med plats för soffa, säng och matbord. Rummet har högt till tak (ca 3,10 meter) med stuckatur, nymålade väggar i sober färgsättning, betsat och lackat furugolv, väggpanel, förvaring i linneskåp och i nisch ovan dörrpost till tamburen. Rummet har ett stort vackert burspråk i söder med tre fösnter och djupa spegelmönstrade nischer.

– I anslutning till och i öppen planlösning med rummet finns ett nytt platsbyggt kök i högblankt vitt och maskinell utrustning i rostfri design. Här finns en integrerad kyl och frys, keramikhäll, varmluftsugn och en fläkt. Arbetsbänk i oljad ek med diskho och kaklad vägg ovan.

Pris: 1 390 000 kr

Månadsavgift: 627 kr

Andel i föreningen: 2,20420 %

Byggår: 1907

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd, en stor toppfräsch tvättstuga med nya maskiner, torkskåp m.m.(lätt att boka tid då de flesta har egna tvättmaskiner i sina bostäder). Intill tvättstugan finns en bokningsbar bastu med tillhörande dusch och toalett.

Renoveringar: Stammar (utom en) 1992 och 2006, elstigar 1992, tak mot gården 2003, fönster bytta 1983, trapphus 1994 och tvättstuga 2001. Föreningen planerar att byta den stam som återstår. Eventuellt ska även hissmaskinen bytas.

Lägenhetsnummer: 080205B

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 16 bostadsrätter och 1 lokal. Föreningen innehar 4 parkeringsplater.

Förening: Brf Drabanten 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Lägenheten är belägen på en attraktiv del av Kungsholmen. Ett rikt utbud av välrenommerade restauranger, små caféer och trendiga butiker skapar en trevlig inramning kring lägenhetens kvarter. Nära till allt med promenadavstånd till city. Kommunikationerna med tunnelbana och bussar är mycket bra med bland annat tunnelbaneuppgång tvärs över gatan. Du tar dig lätt till centralstationen med tåg, bussar och Arlanda Express. Fräscht och modernt parkeringshus finns i Rådhuskvarteret. Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand ligger ett stenkast bort. Rådhuset finns tvärs över gatan och ytterligare några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.