Kungsholmen

Sysslomansgatan 8, 2 tr

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Sysslomansgatan 8, 2 tr

Rum

1

Slutpris

1 900 000 kr

Avgift

1 372 kr/mån

Boyta

26 kvmOm bostaden

Välkommen till denna fantastiska etta med balkong i västerläge. Lägenheten är optimalt planerad med ett allrum med naturlig plats såväl säng, soffa samt matplats. Trevligt kök och ett fräscht helkaklat badrum. Välskött bostadsrättsförening med de stora renoveringarna gjorda. Medlemmarna har tillgång till en stor gemensam takterrass med underbar utsikt. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv (grundutbud). Här bor du tyst och lugnt med all nödvändig service alldeles runt husknuten. Välkomna på visning!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt god förvaring i form av två anslutande garderober. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt rum med naturlig plats för säng, soffa samt matplats. Platsbyggt sängloft med plats för 120 cm säng. Utgång till balkong i västerläge. Fiskbensparkett och väggar i ljus ton.

– Trevligt kök med vita köksluckor och ljusgrå mosaik ovan arbetsytor. Utrustat med kyl samt spis. Fönster!

– Fräscht helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggar. Utrustat med vattenfallsdusch samt handduksvärmare. Plats för tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 372 kr

Andel i föreningen: 0,97700 %

Byggår: 1938

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd tillhörande lägenheten. I samma fastighet finns ett cykelrum, tvättstuga, övernattningslägenhet som går att hyra för endast 100 kr/natt samt tillgång till en gemensam härlig takterrass där man kan boka bord och grill.

Renoveringar: 2012 renoveras husets fasad, tak samt balkonger. 2012 byte av fönster och balkongdörrar. 2008 renoverades hissen. 2006 genomfördes stambyte i kök och badrum, byte av elstigarna samt renovering av tvättstugan.

Lägenhetsnummer: 23 (1203)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2.

Allmänt om föreningen: Brf Hemmet 17 bildades 1999 och man förvärvade fastigheten 2000. Av föreningens 62 lägenheter är 3 st hyresrätter (dolt kapital). Det finns även 2 st lokaler, varav en nyligen sålts/upplåtits till bostad och inbringade ca 3.100.000:- till föreningen. Föreningens ekonomi är välskött med låg skuldsättning och den stärktes ytterligare tack vare denna försäljning.

Förening: Brf Hemmet 17

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 10 Mbit/s. Leverantör: Com Hem. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Gemensam härlig takterrass där man kan boka bord och grill.

Synnerligen attraktivt och eftersökt läge på nedre delen av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med utmärkta promenad- och joggingstråk längs med stranden. Även Smedsuddsbadet nås med några minuters promenad. All tänkbar och nödvändig service ges vid Fridhemsplan och moderna Västermalmsgallerian. Området flödar av mysiga cafeer, trevliga restauranger, butiker, mataffärer, post och apotek. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (grön och blå linjer) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.