Kungsholmen

Alströmergatan 49, 2 tr.

Suveräna 1:a med generöst ljusinsläpp. En pärla!

Adress

Alströmergatan 49, 2 tr.

Rum

1

Slutpris

1 620 000 kr

Avgift

1 821 kr/mån

Boyta

25 kvmOm bostaden

Välkommen till en riktigt bra lägenhet om 25 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Härlig takhöjd, fina trägolv och vita snickerier. Välkomnande hall, snygg kokvrå, fräscht badrum samt lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti. Populärt läge på trevliga Kungsholmen.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Ekparkett.

– Bra kokvrå med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl med frysfack, spis med fläkt.

– Badrum med kaklade väggar och klinker på golv. Dusch, wc, handfat och handdukstork.

– Ljust, lättmöblerat vardagsrum med ekparkett.

Pris: 1 590 000 kr

Månadsavgift: 1 821 kr

Andel i föreningen: 1,44000 %

Byggår: 1930

Övriga byggnader/utrymmen: – Tvättstuga ligger belägen i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. – Cykelförråd finns i källaren. – Källsortering finns på husets baksida. – Föreningen har en liten uteplats på husets baksida som möbleras med utemöbler. Här finns också cykelparkering.

Lägenhetsnummer: 309

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering gäller vardagar mellan kl 09.00-17.00 till en kostnad av ca 700kr/mån eller 50kr/dygn. Ansökan görs hos Stockholm Stad. Avgiftsfritt kvällar och helger.

Allmänt om föreningen: Brf Alströmergatan 49 bildades 2003 och består idag av 57 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en lokal upplåten med hyresrätt. Föreningen huserar på adressen Alströmergatan 49 som ligger belägen på en lugn och populär adress. Renoveringar/Ekonomi: Det sker löpande renoveringar på fastigheten och 1992 var ett stort renoveringsår då bl.a stammar och el byttes samt att det skedde en renovering av fasad och tak. År 2007 utfördes hissrenovering. 2009 genomfördes energi- samt OVK-besiktning av fastigheten. Under 2010 utfördes en stamspolning. Föregående verksamhetsår återgärdades följande:
HA Ventilation har åtgärdat samtliga köksfläktar och justering av OVK-besiktning utfördes i april 2011 med godkänt resultat. I dag finns inga större reparationer planerade utan föreningen följer framtagen underhållsplan. Föreningen har en god ekonomi och den 1 juli sänktes avgiften med 5%.

Förening: Brf Alströmergatan 49

TV: Kabel-TV levereras via ComHem och ett basutbud ingår i avgiften. Internet betalas separat och går att få via kabel eller ADSL.

I dessa lugna kvarter bor du med promenadavstånd till några av Stockholms mest attraktiva kvarter med Västermalmsgallerian, restauranger, barer, träningsanläggningar och den gröna Kronobergsparken inpå knuten. Kommunikationerna är utmärkta med tillgång till både Tunnelbana (grön & blå linje) och buss. Med Birkastan på andra sidan S:t Eriksbron kan du välja mellan det bästa från både Kungsholmen och Vasastan.

”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.

Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris”.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.