Kungsholmen

Kungsbro Strand 21, 5 tr

Stor balkong med sjöutsikt, perfekt planlösning och drömläge endast 5 min från Cityterminalen!

Adress

Kungsbro Strand 21, 5 tr

Rum

1

Slutpris

1 650 000 kr

Avgift

1 670 kr/mån

Boyta

25 kvmOm bostaden

– BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS –

Välkommen till en fantastisk lägenhet om 25 ljusa kvm med stor balkong. Lägenheten är belägen på 5 trappor i populära Brf Kungsklippan. Rymligt allrum med gott om förvaring och utgång till balkong med sjöutsikt. Fullutrustat kök och ett fräscht helkaklat badrum.

Här bor du lugnt och trivsamt med närhet till allt och 5 minuters promenad till centralen/city. Promenadstråken längs Klara sjö utanför dörren! Dessutom nära parkmiljö vid Kungsholms kyrka, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Missa inte denna!

– Välkomnande hall med väggar i ljus ton och laminatgolv. Plats för avhängning.

– Ljust och trivsamt allrum med utgång till stor balkong i högt och fritt läge. Goda förvaringsmöjligheter i rymlig garderobsdel. Väggar i ljus ton och laminatgolv.

– Funktionellt kök med gott om förvaring och köksluckor i björk. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt samt kombinerad varmluftsugn/mikrovågsugn med grillfunktion. Väggar i ljus ton och golv i gråvit sjösten.

– Fräscht helbadrum med klinkergolv och ljust kakel på vägg. Utrustat med handduksvärmare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 670 kr

Andel i föreningen: 0,06700 %

Byggår: 1935

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns 4 stora tvättstugor i föreningen. 2 av dessa är helt nybyggda och toppfräscha med hög standard och nya kompletta maskinparker. Dessutom finns flera s k spontanmaskiner med tillhörande torktumlare. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen att nyttja för medlemmarna. – Festlokal: Föreningen har en trevlig nyligen renoverad festlokal med fullt utrustat kök, vilken går att hyra för f n 500 kr/dygn. För mer information se bilderna. – Gästlägenheter: Föreningen har två övernattningslägenheter, varav en nyrenoverad, som medlemmarna kan hyra för f n 400 kr/dygn. – Takterrasser: Det finns flera takterrasser med härlig vidsträckt utsikt över Stockholms innerstad och vatten. Dessa har utemöbler och grillar och får utnyttjas fritt av föreningens medlemmar. De är belägna på Kungsbro Strand och Kungsholmsgatan. Bland annat finns en terrass på Kungsbro Strand 21. – Grillplats: På gården mellan Kungsbro Strand 19 och 21 finns en grillplats för föreningens medlemmar. Där finns också möjlighet att spela boule och schack. – Soprum: Det finns sopnedkast för hushållssopor i trappuppgångarna. För mer skrymmande sopor eller återvinning finns särskilt grovsoprum. EL: Föreningen upphandlar mycket fördelaktiga hushållselpriser till medlemmarna. Den enskilde medlemmen slipper även den fasta abonnemangskostnaden. Varje lägenhet har separat elmätare, vilket innebär att ni endast betalar för er faktiska förbrukning. Priset är förmånligt och är möjligt genom ett kollektivt tecknat avtal mellan föreningen och Telge Energi.

Renoveringar: Gjorda renoveringar och åtgärder är bl a: – Utbyte av avloppsstammar i lägenheterna i slutet på 70-talet. – Högtrycksspolning av stammar -02 – Nya ljuddämpande isolerglasfönster och fönsterbågar -94 – Utbyte av elstigare/elanläggningar -98 – Renovering av tak och takterrasser 2000-2002 – Renovering av hissar/hissmaskiner 2000-2002 – Entréer. Byte till entrépartier i ek, nya armaturer och sittbänkar -2005 – Nybyggnad av tvättstugor -2003/-04 (på Kungsbro Strand och Kungsklippan). Två nyrenoverade tvättstugor finns på Pipersgatan. – Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) är utförd – Ommålade trapphus – 2007-2008 (gällande Pipersgatan). – Påbörjad fasadrenovering och färgning 2009. Pipersgatan 16 och 18 stod klara under vintern 2009, Kungsholmsgatan hösten 2009. – Gasförsörjning till berörda lägenheter har genomförts 2008.

Lägenhetsnummer: 0733

Hiss: Ja

Våning: 5

Parkering/Bilplats: Föreningen har både garage- och parkeringsplatser att hyra ut till medlemmar. Till dessa är det kö. I övrigt gäller sedvanlig "boendeparkering" i området, vilket ansökes om hos Gatu- och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se). Boendeparkering kostar f n 700 kr/mån alternativt 50 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: De fastigheter som ingår i Kungsklippan byggdes mellan 1934 och 1938 med HSB som byggherre och Sven Wallander som arkitekt. Kungsklippan är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 1018 bostadsrätter och ett 60-tal lokaler. Fyra hus ligger nere vid stranden, fyra uppe på Kungsklippan, två på Pipersgatan och tre på Kungsholmsgatan. Styrelsen arbetar kontinuerligt med att ställa i ordning friställda utrymmen som kan ge framtida intäkter. Inga planerade avgiftshöjningar finns, avgifterna höjdes senast januari 2011.

Förening: Brf Kungsklippan i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit.

Sammanställning: Stor balkong i högt och fritt läge.

Mycket attraktivt område med närhet till promenadstråk längs Kungsholmens stränder samt Kungsholmstorgs serviceutbud. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanan alldeles runt knuten, ett flertal busslinjer samt några minuters promenad till T-centralen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.