Kungsholmen

Alströmergatan 51, 2 tr

Compact living med låg avgift och bra läge i populära Brf Färjan!

Adress

Alströmergatan 51, 2 tr

Rum

1

Slutpris

1 710 000 kr

Avgift

1 205 kr/mån

Boyta

24 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till denna optimalt planerade etta om 24 kvm. Allrum med plats för säng, soffa samt matplats. Trevligt arbetskök och ett fräscht badrum. Goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Här lever du i attraktiva kvarter på Kungsholmen, mellan Fridhemsplan och Kungsholms Strand med promenadstråk längs med Karlbergskanalen.

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Hela lägenheten har furugolv och väggar i ljus ton.

– Lättmöblerat allrum med plats för säng, soffa, TV och matbord. Stort fönster ger ett härligt ljus.

– Bra disponerat arbetskök med svarta köksluckor, köksbänk med ljust kakel ovan, spis samt kyl.

– Fräscht badrum med dusch, toalett, handfat och handduksvärmare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 205 kr

Andel i föreningen: 0,14359 %

Byggår: 1930

Övriga byggnader/utrymmen: Stor tvättstugeavdelning med 7 st fina tvättstugor med totalt 19 maskiner varav 4 är s k spontanmaskiner. Det finns 2 st övernattningslägenheter som rymmer 6 personer vardera, kostnad 400 kr/natt/lokal (dessa finns i uppgång H och P). Det finns en föreningslokal som rymmer 30 personer, denna lokal kan hyras av medlemmar. Säljaren betalar s k överlåtelseavgift 1100 kr och pantsättaren (köparen) betalar 440 kr/pant. Ett vindsförråd tillhör lägenheten.

Renoveringar: Renoveringar; 1993-94 byttes badrumsstammar och el-stigare samt elcentraler. Köksstammar byttes 1973. Delar av fasad och tak renoverades 2002 samt 2011. Under 2008 så utfördes fönstermålning i föreningen. Fasad mot den stora innergård har renoverats under 2009-2010.

Lägenhetsnummer: 99-4023-3-2-4

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2.

Allmänt om föreningen: https://www.hsb.se/stockholm/farjan
Brf Färjan är en populär och välskött förening som fått pris för Stockholms finaste innegård. Föreningen består av 487 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt och ett antal affärslokaler som inbringar bra med pengar till föreningen som har en mycket stabil ekonomi. Föreningen bildades 1929.

Renoveringar gjorda;
Köksstammar 1973
El-stigar 1993
Badrumstammar 1994
Fasad utvändig mot gata 1995
Tvättstuga 2007
Tak 2009

Föreningen har en egen hemsida: www.hsb.se/stockholm/farjan

Förening: HSB:s Bostadsrättsförening Färjan i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel TV via Comhem, basutbud ingår i avgiften, Bredband via Bredbandbolaget (f n 143 kr/månad) och IP telefoni 7 kr/månad).

Bostadsföreningen har en prisbelönt innergård med fontän, uteplats, bänkar och bord, planteringar och murgröna. Kvartersbutik finns i fastigheten. Nära till restauranger, nöjesliv, shopping, Västermalmsgallerian samt promenadstråk som Kungsholms strand och Karlbergsparken. Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och tunnelbana från Fridhemsplan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.