Kungsholmen

Industrigatan 9, 5tr

Visningarna inställda, lägenheten är såld.

Adress

Industrigatan 9, 5tr

Rum

1

Slutpris

1 525 000 kr

Avgift

953 kr/mån

Boyta

22 kvmOm bostaden

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Parkettgolv och vita väggar.

– Trivsamt och lättmöblerat allrum med plats för säng, TV och matbord. Stort fönster i söderläge ger ett härligt ljusinsläpp. Bra förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Utmärkt kök med ljusa köksluckor och kakel ovan arbetsytor. Utrustat med kyl/frys, spis samt rostfri spisfläkt. Laminatgolv.

– Fräscht helkaklat badrum med golvvärme.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 953 kr

Andel i föreningen: 1,61170 %

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 31

Hiss: Ja

Våning: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Skutan 16 förvärvade fastigheten 1999 och består av 39 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten 1999. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Avgifterna höjdes med 5% fr om 1/4 2011.

Förening: Brf Skutan 16

TV: Fastigheten är uppkopplad med 1 Gbps mot Stockholms fiberoptiska stadsnät. Varje lägenhet har ett 100 Mbps Cat6 nätverksuttag ovanför ytterdörren, som aktiveras genom att teckna abonnemang med Ownit

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Belägen på lugn gata, men med närhet till både S:t Eriksplan och Fridhemsplan med dess utbud av butiker och restauranger. Butiker som Grandpa och ROOM finns i absolut närhet och runt hörnet ligger Västermalmsgallerian med sitt gedigna utbud.

Vackra Karlbergskanalen och dess promenad- och joggingspråk är belägna precis nedanför fastigheten. Västermalms Båtklubb ligger bara några minuter bort. På andra sidan kanalen ståtar Karlbergs slott samt dess slottspark. I motsatt riktning finns Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet.

Goda kommunikationer i form av flertalet innerstadsbussar (nr. 1, 3, 4, 62, m.fl.), tunnelbanans gröna och blå linje samt pendeltåg Karlberg och flygbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.