Kungsholmen

Norr Mälarstrand 88

Mysigt boende på Norr Mälarstrand med fri utsikt mot Rålambshovsparken och Riddarfjärden. Suverän 1:a med charm och optimal funktion. 714:-/mån.

Adress

Norr Mälarstrand 88

Rum

1

Slutpris

2 650 000 kr

Avgift

714 kr/mån

Boyta

21,5 kvmOm bostaden

Med ett av Stockholms mest attraktiva adress och eftersökta läge på Norr Mälarstrand, alldeles invid Rålambshovsparken och Riddarfjärden, finns denna ljuvliga etta i gott skick. Den har genomgående fina ytskikt, sober färgsättning och välbevarad, genuin och tidstypisk charm från byggåret 1926 såsom högt till tak, spegeldörrar och fina snickerier, trägolv och ett stort, vackert och burspråkslikt fönsterparti med spröjs. Tack vare fönsterpartiets djupa nisch ges en mysigt möblerbar sittplats i fritt söderläge med vidsträckt park- och sjöutsikt samt Västerbron i bakgrunden.

Lägenheten är ytterst väldisponerad och maximalt funktionell från golv till tak, ett ”compact living” när det är som allra bäst. Här finns ett allrum med platsbyggt sängloft som gör att du på bästa sätt får undan sängen och valfritt kan möblera rummet med soffa, TV och matbord. Välutrustad kokvrå. Hall med plats för ytterkläder, skor och förvaring i garderob. Fräscht kaklat duschrum med handfat och toalett.

Synnerligen välskött, skuldfri förening med god ekonomi, totalrenoverad fastighet och låga månadsavgifter. I denna lägenhets avgift om 714:-/månad ingår kabel-TV (grundutbud) och bredband.

– Välkomnade hall med plats för ytterkläder, skor och förvaring i garderob. Trägolv.

– Fräscht helkaklat duschrum med klinkergolv, handfat, badrumsskåp och toalett.

– Allrum med rejäl takhöjd och platsbyggt sängloft som gör att du på bästa sätt får undan sängen och valfritt kan möblera rummet med soffa, TV och matbord. Trägolv och väggar i ljus kulör. Stort tidstypiskt fönsterparti. Tack vare fönsterpartiets djupa nisch ges en mysigt möblerbar sittplats med fritt söderläge och vidsträckt utsikt mot Rålambshovsparken, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med Västerbron i bakgrunden.

– Fräscht helkaklat duschrum med klinkergolv, handfat, badrumsskåp och toalett.

Pris: 2 150 000 kr

Månadsavgift: 714 kr

Andel i föreningen: 0,95679 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I källaren finns även ett soprum. Medlemmarna har tillgång till en fin innergård med trädgårdsmöbler och grillplats.

Lägenhetsnummer: 5 (1001)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 0,5 av 6.

Energiförbrukning: 129 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Vapensmeden 5 bildades 1984 och förvärvade fastigheten 1985. Föreningen består av 41 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen har varit skuldfri sedan 2012.

Genomförda renoveringar:
1993: Byte av V/A-stammar.
1994: Byte av elstigare.
1997: Installation av säkerhetsdörrar.
2009: Fönsterrenovering.
2011: Installation av lokal datanät.
2012: OVK
2014: Portrenovering.
2015: Montering av balkonger/fransk balkong mot gård.

Kommande renoveringar:
Hissrenovering, fasadrenovering mot gård samt vädringsbalkongerna mot gård. Ej beslutat om en tak renovering. Om det sker kan det påverka avgiften.

Förening: Brf Vapensmeden 5

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband fiber. Leverantör: Ownit. Ingår i avgiften.

Suveränt och mycket attraktivt läge vid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden i härlig rofylld boendemiljö med parker, vatten och strandpromenader. Det är även nära Pontonjärparken och Rålambshovsparken. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Med flygbussen från Fridhemsplan nås Bromma flygplats på 15 min.

Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden, bl a den mysiga caféet Petit France och populära Boule Bar med boulebanorna i ”Rålis”. Med en kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar och nödvändig service samt Västermalmsgallerian. Dessutom är avståndet kort till Kungsholmstorg med dess trevliga utbud av restauranger. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.