Kungsholmen

Industrigatan 9, 5 tr

Compact living med låg avgift och suveränt läge vid Kungsholms Strand!

Adress

Industrigatan 9, 5 tr

Rum

1

Slutpris

1 450 000 kr

Avgift

866 kr/mån

Boyta

20 kvmOm bostaden

Bra läge på Kungsholmen, invid Kungsholms Strand och Karlbergskanalen, med ett stenkast från Fridhemsplan! I fastighet från 1933 finns denna optimalt disponerade 1:a i gott skick och med högt ljust läge. Lägenheten är lättmöblerad med smart förvaring och fräscha ytskick. Genomgående stavparkettgolv, högt till tak och snövita snickerier. Allrum med plats för säng och matbord, välutrustat arbetskök och kaklat badrum. Välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter.

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Stavparkettgolv och vita väggar.

– Lättmöblerat allrum med plats för säng, TV och matbord. Rummet har ljust målade väggar, stavparkettgolv, ett fönster i söder och en rymlig klädkammare.

– Bra disponerat arbetskök med gott om skåp, köksbänk med ljusgrått kakel på väggen ovan, spishäll, mikrovågsugn samt kyl och frys. Ljust klinkergolv och ljusa väggar.

– Fräscht kaklat badrum med dusch, toalett, handfat och handduksvärmare.

Pris: 950 000 kr

Månadsavgift: 866 kr

Andel i föreningen: 1,45920 %

Byggår: 1933

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd om ca 2-3 kvm.

Lägenhetsnummer: 37

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 8

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Skutan 16 förvärvade fastigheten 1999 och består av 39 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten 1999. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Avgifterna höjdes med 5% fr om 1/4 2011.

Förening: Brf Skutan 16

TV: Fastigheten är uppkopplad med 1 Gbps mot Stockholms fiberoptiska stadsnät. Varje lägenhet har ett 100 Mbps Cat6 nätverksuttag ovanför ytterdörren, som aktiveras genom att teckna abonnemang med Ownit Broadband AB, 08-525 073 00, http://www.ownit.se. Månadsavgift för 100 Mbps är 275 kr per månad och hushåll.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Belägen på lugn gata, men med närhet till både S:t Eriksplan och Fridhemsplan med dess utbud av butiker och restauranger. Butiker som Grandpa och ROOM finns i absolut närhet och runt hörnet ligger Västermalmsgallerian med sitt gedigna utbud.

Vackra Karlbergskanalen och dess promenad- och joggingspråk är belägna precis nedanför fastigheten. Västermalms Båtklubb ligger bara några minuter bort. På andra sidan kanalen ståtar Karlbergs slott samt dess slottspark. I motsatt riktning finns Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet.

Goda kommunikationer i form av flertalet innerstadsbussar (nr. 1, 3, 4, 62, m.fl.), tunnelbanans gröna och blå linje samt pendeltåg Karlberg och flygbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.