Kungsholmen

Pipersgatan 20, 2tr

Suverän och yteffektiv etta på eftersökt läge!

Adress

Pipersgatan 20, 2tr

Rum

1

Slutpris

1 310 000 kr

Avgift

1 464 kr/mån

Boyta

19 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet med ljusa och välplanerade kvm på attraktivt läge på Kungsholmen. Enkelt möblerbart rum med smarta förvaringslösningar och kombinerad köksdel. Fräscht och helkaklat badrum.
Här bor du centralt inte långt ifrån vattnet vid Riddarfjärden och Norr Mälarstrand. Området erbjuder all tänkbar service samt mycket goda kommunikationer iform av T-bana och innerstadsbussar alldeles runt knuten. Missa inte detta tillfälle!

Välkomnande HALL med goda avhängningsmöjligheter.

KÖKSDEL med två garderober om vardera sida av diskbänk. Röd mosaik ovan diskbänk och diskho. Kylskåp undertill och överskåp ovan med plats för micro mm.

RUMMET har fönster mot innergård. Genomgående parkettgolv och vita väggar med lövmönstrad fondtapet.

Rymligt och helkaklat BADRUM i vitt med dusch, handukstork, wc och handfat. Ljust klinkergolv i grön nyans.

Pris: 1 195 000 kr

Månadsavgift: 1 464 kr

Andel i föreningen: 2,21500 %

EL: 100 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 200 kr/mån

Byggår: 1932

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu, eget gym, källarförråd och solarium.

Lägenhetsnummer: 2022

Hiss: Ja

Allmänt om föreningen: Föreningen består utav 36 stycken lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två hyreslokaler i gatuplanet varav ett bageri. Föreningen förvärvade fastigheten 2003. Fastigheten genomgick en totalrenovering under 1998-1999 och då gjordes stora renoveringar som t.ex. stambyte. Fasadrenovering och målning samt renovering av balkonger genomfördes under 2014-2015. En underhållsplan togs fram under 2016. Styrelsen har arbetat aktivt med att höja intäkterna efter fastighetens framtida underhållsbehov. Stamspolning och målning av delar trapphus har genomförts under 2017 och en omfattande fönsterrenovering har genomförts under 2017 där fastighetens samtliga fönster har fått nya fönsterbågar. Nya trevliga utemöbler har köpts in till innegården för sommaren 2018. Nya postboxar har monterats och trapphuset har målats under 2019 och styrelsens förråd har byggts om till styrelserum. Under 2020 har även gym och spa delen genomgått en renovering. För att öka tryggheten för medlemmar har portkoden tagits bort och nu används endast låsbricka eller nyckel.

Besök gärna föreningens hemsida; www.hemsidan.com/diamanten10

Förening: Brf Diamanten 10

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 36

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Com Hem.

Attraktivt läge med närhet till allt vad Kungsholmen har att erbjuda. Efter bara en kort promenad är du mitt i stadens puls. I närområdet finns allt man kan tänkas önska sig såsom post, banker, Apotek, Systembolaget och mataffärer. Längs med Scheelegatan och Hantverkargatan kryllar det av populära restauranger och barer. Vid Norr Mälarstrand finner du strandserveringar, pråmar och fler restauranger.

Goda kommunikationer med T-bana från Rådhuset samt flertalet innerstadsbussar. Från Centralen avgår såväl Arlanda Express och Flygbussarna som pendel- och fjärrtåg.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.