Kärrdal

Lomvägen 637, 1 tr

Perfekt planerad lägenhet och attraktivt läge i populära Kärrdal. Nyrenoverat badrum 2013. Tillfälle!

Adress

Lomvägen 637, 1 tr

Rum

1

Slutpris

1 100 000 kr

Avgift

1 942 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Välkomna till denna charmiga lägenhet på Lomvägen 637 som är belägen i det populära Kärrdal. Bostaden ligger ett stenkast från busshållplatsen och Sjöbergs Centrum vart ni finner livsmedelsbutik och restaurang. Bra kommunikationer till Sollentuna och Mörby där ni enkelt byter till tunnelbanan in till city.

Ett optimalt arbetskök med gavelfönster, nyrustat 2013. Nyrenoverat badrum 2013. Välskött bostadsförening med stabil ekonomi. Här kommer ni att trivas!

Hall
Ett fint laminatgolv ek och ljusa tapetserade väggar. Bra plats för klädavhängning. En garderob ingår. Här finns också utrymme för en funktionell arbetsplats.

Kök
Nyrustat kök (-13) med vita köksluckor samt vit orginalkakel med detaljer. Ljusa väggar och laminatgolv ek. Utrustat med kyl (-13), frys (-13), kolfilterfläkt (-13) och spis.

Badrum
Snyggt renoverat badrum (-13) med vita kakelplattor och sandfärgad klinker. Utrustat med wc, dusch och tvättställ.

Vardagsrum
Ett stort och ljust rum med gott om plats för möblering. Ljusa tapeter och laminatgolv ek. Bra ljusinsläpp från de väl tilltagna fönsterpartierna i sydvästlig riktning.

Pris: 975 000 kr

Månadsavgift: 1 942 kr

Andel i föreningen: 0,21240 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 125 kr/mån

Total driftkostnad: 325 kr/mån

Byggår: 1974

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 1106 (67)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1 av 2.

Energiförbrukning: 140 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: I föreningen finns ett garage med ca 230 platser samt ett motorcykelrum. Majoriteten av platserna finns innanför låsta portar och det finns platser med eller utan eluttag för motorvärmare. Priser: Garageplats med eluttag – 423 kr per månad Garageplats utan eluttag – 354 kr per månad Garageplats utanför låst port – 250 kr per månad Plats i motorcykelrum – 177 kr per månad Kontakta SBC:s kundtjänst om du vill hyra en garageplats. Mer om detta på föreningens hemsida.

Allmänt om föreningen: I brf Sjöberg finns 250 lägenheter i 17 loftgångshus.
29 st 1:or, 35 m2
30 st 1:or,42 m2
37 st 2:or, 69 m2
112 st 3:or, 83 m2
31 st 4:or, 97 m2
10 st 4:or, 121 m2 (etagelägenheter)

I 639, 643, 651 och 655 finns det tvättstugor.
En grovtvättstuga för mattor etc finns i 651.
I 649 finns en föreningslokal som kan hyras.
I 651 finns bastu och solarium.
I varje hus finns ett barnvagnsrum.

Minsta tillåtna ägarandel vid lägenhetsöverlåtelser 1/3.

Mer info finns på www.brfsjoberg.se

Förening: Brf Sjöberg

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Kärrdal är ett lugnt och omtyckt område. Närhet till Sjöbergs centrum med livsmedelsbutik, restauranger och kemtvätt. Närhet till skola, barnomsorg och vacker natur. Rösjöns friluftsområde med bad, fina promenadstråk och motionsspår alldeles intill.

Kommunikationer.
Buss 607 till Mörby centrum (byte till tunnelbana), samt till Sollentuna Centrum (byte till pendeltåg).
Buss 627 sträckan Täby-Arninge-Kista, via Sollentuna

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.