Gärdet - Östermalm

Värtavägen 15

Härlig funkis med högt i tak, generösa ljusinsläpp & fiskbensparkett. Toppläge invid Tessinparken, Gärdet & Karlaplan! Renoveringschans.

Adress

Värtavägen 15

Rum

1

Slutpris

3 075 000 kr

Avgift

1 684 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 36 ljusa och välplanerade kvm. Härlig takhöjd, fina trägolv och snickerier samt två stora fönster. Välkomnande hall, kök, badrum, bra förvaring och ett lättmöblerat sällskapsrum som med relativt små medel går att dela av för den som vill göra om lägenheten till en 2:a, se bifogat alternativ. Det finns rymligt källarförråd och vindsförråd som tillhör lägenheten. Möjlighet till omgående tillträde.

Missa inte detta tillfälle, här kan du sätta egen prägel och få till en riktig funkisdröm! Välkommen på visning.

Pris: 2 975 000 kr

Månadsavgift: 1 684 kr
I avgiften ingår värme och vatten.

Andel i föreningen: 1,36100 %

Uppvärmning: 250 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 400 kr/mån

Byggår: 1932

Uppvärmning: Fjärrvärme och markvärmepump

Lägenhetsnummer: 6934-0018-01 (1002)

Hiss: Ja

Våning: 0.5

Antal våningar: 5

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 79 per kvm (Atemp) och år

Energiklass: E

Parkering/Bilplats: Föreningen har 8 st garageplatser för bilar och 3 för MC. Föreningen har även 5 st utomhusplatser. Utöver detta råder boendeparkering i området. En garageplats finns just nu ledig, 2300kr/mån!

Allmänt om föreningen: Brf Demonstrationen 7 och 8 är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns det 28 lägenheter, samtliga upplåts av bostadsrätt. Föreningen har även 2 hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten år 1981 och äger marken.

Föreningen har en takterrass i västerläge med utemöbler och grillmöjligheter, en gemensam tvättstuga och förråd för barnvagnar, rullatorer och cyklar. Föreningen planerar att renovera hissarna och göra en översyn av stammarna. Föreningens skuld/kvm är ca 4500 kr.
Överlåtelseavgift: 1 163 kr betalas av köpare. Pantsättningsavgift: 465 kr
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej. Beskattas som privatbostadsföretag (äkta). Föreningen äger marken.

Förening: Brf Demonstrationen 7 och 8

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem.

Internet: Fiber är indraget till lägenheterna.

Sammanställning: Medlemmarna har även tillgång till en takterrass med bord, stolar och grill.

Eftersökt och attraktivt läge på Östermalm/Nedre Gärdet nära Tessinparken, Karlaplan och Fältöversten. Dessutom är det bekvämt gångavstånd till Djurgårdsbron, Östermalmstorg, Lill-Jansskogen, Humlegården och Stureplan. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Utbudet av mataffärer, caféer, restauranger, butiker m.m. är det gott om. Välkommen till trevliga nedre Gärdet/Östermalm!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.