Gärdet

Furusundsgatan 7, 4 tr.

Högt fritt läge, balkong, milsvid utsikt och ytor i toppskick!

Adress

Furusundsgatan 7, 4 tr.

Rum

1

Slutpris

1 825 000 kr

Avgift

1 974 kr/mån

Boyta

29 kvmOm bostaden

Idylliskt läge på toppen av Gärdets höjder! Perfekt planerad funkislägenhet i mycket gott skick med högt läge och balkong med fri vidsträckt utsikt. Generösa ljusinsläpp, genomgående vitmålade väggar och tak samt snövita snickerier. Fräscht kaklat badrum med badkar, utmärkt kök med trevlig matplats och gott om förvaring samt lättmöblerat vardagsrum med vitlutat parkettgolv och utgång till balkongen. Här kan du möblera med bord och stolar och njuta av utsikten mot bl. a. Lidingö! Missa inte detta tillfälle.

– Hall med plats för avhängning, stengolv, vitmålade väggar och säkerhetsdörr. Smart förvaring med hyllor upp mot taket.

– Vitkaklat badrum med klinkergolv, badkar, toalett, handdukstork, handfat och badrumsskåp.

– Utmärkt kök med matplats för 3-4 personer vid fönster med härlig vidsträckt utsikt. Köket har gott om förvaring i stora köksskåp och bra arbetsytor. Kyl och frys, spis med ugn och fläkt.

– Lättmöblerat vardagsrum med vitmålade väggar och tak, vitlutat parkettgolv, två garderober och stort fönsterparti med utgång till balkongen. Balkongen, med förmiddagssol, är möblerbar för bord och stolar och har fri, milsvid utsikt.

Pris: 1 650 000 kr

Månadsavgift: 1 974 kr

Andel i föreningen: 1,80800 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga, soprum och källarförråd.

Lägenhetsnummer: 10921041

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 7

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För info, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Hästkastanjen är en äkta bostadsrättsförening som bildades och förvärvade fastigheten 2009. Av de 34 lägenheterna är 33 upplåtna som bostadsrätter och en som hyresrätt. Fastighetens är i gott skick med alla större renoveringar genomförda.
Föreningen accepterar delat ägarskap men juridisk person godkänns ej.
Föreningen äger marken.

Cykelrum finns beläget på bottenvåningen och i källaren. Här finns även två stycken tvättstugor. En större bokningsbar, och en mindre som ej går att boka utan fri disponering råder. I övrigt finns även ett mangelrum samt torkrum. Mangelrummet i tvättstugan används som barnvagnsutrymme och förvarning av barnvagnar.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Ingen avgiftshöjning är planerad för tillfället.

Genomförda Renoveringar:
2000-2002 Stammar i kök och badrum, merparten av elinstallationer samt fjärrvärmeanläggning utbytt.
2002-2003 Ommålning av trapphus och byte av belysning. Renovering av tvättstuga samt byggnation av "snabbtvättstuga". Installation av säkerhetsdörrar och fasadrenovering.
2005-2006 Tvättmaskiner i stora tvättstugan.
2005 Hissrenovering.
2010 Stamspolning
2011 Reparation av rökgångar.
2012 Ommålning av tak, utbyte av balkongräcken samt besiktning av balkongplattor. Renovering av fönster och fönsterkarmar, inklusive utbyte av innerruta till isolerglas. Byte av hisservice.2012-2013: Injustering av värmecentralen. (Under 2013 har besparingen på värmekostnaden varit ca 20% som ett resultat av injustering och fönsterbyte.)
2013 Omgjutning av ytskikt på de två balkongplattorna med brandstege på plan 7. Nya luckor installerades.
2015 Ny torktumlare och torkskåp installeras.
2016 Stamspolning.

Kommande renoveringar:
Bättringsmålning av fönster 2018 alt. våren 2019.

Förening: Brf Hästkastanjen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem eller bredbandsbolaget.

Sammanställning: Härlig balkong i högt läge med fri utsikt. Läget är öster, förmiddagssol.

Härligt rofyllt läge på Gärdet med närhet till grön- och strövområden. Kommunikationerna är mer än utmärkta med T-bana direkt utanför huset och flertalet innerstadsbussar. På bekvämt promenadsavstånd nås Karlaplan med Fältöverstens shopping, vackra Tessinparken, Ladugårdsgärdet samt Lill-Jansskogen. Perfekt kombination av rogivande omgivningar och direkt närhet till citypulsen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.