Gärdet

Sandhamnsgatan 13, 3½ tr

Pärla på Gärdet med balkong i öster, högt och insynsskyddat läge. Suverän planlösning och fint skick.

Adress

Sandhamnsgatan 13, 3½ tr

Rum

1

Slutpris

2 100 000 kr

Avgift

2 355 kr/mån

Boyta

28 kvmOm bostaden

Välkomna till en underbar lägenhet med balkong i öster, högt och insynsskyddat läge samt eftersökt adress på Gärdet. Här bor du tyst och lugnt med närhet till grönområden, gym, matbutik samt kommunikationer. Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Trivsamt vardagsrum med utgång till balkongen och plats för matbord, funktionellt arbetskök samt rymligt badrum. Det höga läget i huset i kombination med det stora fönstret ger hela bostaden ljus och rymd. Hiss finns. Snabbt tillträde är möjligt. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter och marmorgolv i original. Två inbyggda garderober, två överskåp samt skolåda.

– Härligt vardagsrum med plats för önskad möblering samt matbord för flera. Stort fönsterparti samt utgång till balkongen. Praktisk sovalkov med platsbyggd säng (1,60 meter bred som lämnas kvar av säljaren) samt utmärkt förvaring under sängen.

– Funktionellt och charmigt kök med goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med gasspis/ugn, fläkt, kyl med frys.

– Helkaklat badrum med dusch, infällbara duschväggar, skåp, handfat, spegel och wc.

– Härlig balkong med högt och insynsskyddat läge. Plats för bord, stolar och blomster!

Pris: 1 890 000 kr

Månadsavgift: 2 355 kr

Andel i föreningen: 1,47413 %

Byggår: 1943

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett vindsförråd samt en gemensam tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 6202-0036 (1304)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 168 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Oporto 1 förvärvade fastigheten 2007 och består av 44 bostadsrättslägenheter. Stamrenovering 1999, alla avloppstammar har filmats och spolats 2012 då de konstaterades vara i bra skick (info från föreningens hemsida). Juridisk person accepteras inte som köpare. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Energiprestanda 168 kWh/m² och år. Mer information finns i bifogad årsredovisning, ekonomisk plan samt på föreningens hemsida www.oporto1.se

Förening: Brf Oporto 1

Underbart belägen med en härlig kombination av att ha nära till såväl grönskande Gärdet, Lill-Jansskogen, Djurgården som promenadavstånd till Fältöversten och Karlaplan. Med cykel tar det cirka 10 minuter till Stureplan.
Bra kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, bl.a. 1:an några meter från porten som går genom i princip hela staden. Bekvämt promenadavstånd till T-Gärdet.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.