Gärdet

Furusundsgatan 15, 5 tr

Perfekt planerad 1:a med högt läge och direkt närhet till t-bana Gärdet och mataffär!

Adress

Furusundsgatan 15, 5 tr

Rum

1

Slutpris

2 800 000 kr

Avgift

1 547 kr/mån

Boyta

26 kvmOm bostaden

Möjlighet finns nu att förvärva denna underbara lägenhet attraktivt belägen med högt läge i huset och med både tunnelbana, mataffär runt husknuten! Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Sällskapsvänligt vardagsrum med plats för större matbord och trevliga middagar. Stort härligt fönster och fiskbensparkett. Här finns även en praktisk sovalkov. Charmig och funktionell kokvrå samt rymligt badrum. Goda förvaringsmöjligheter samt en inbyggd garderob och överskåp. Det höga läget i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Snabbt tillträde är möjligt. Föreningen har en fin gemensam takterrass med vidträckt utsikt för medlemmarna att njuta av. Varmt välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter och goda förvaringsutrymmen med en inbyggd garderob samt överskåp.

– Sällskapsvänlig vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera. Praktisk sovalkov. Stort härligt fönster och fiskbensparkett.

– Väldisponerad kokvrå utrustad med spishäll med plattor, ugn, fläkt samt kyl/frys. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Ovan arbetsbänken finns fin glasmosaik. Fönster ger trevligt ljusinsläpp.

– Rymligt badrum utrustat med dusch, handfat, handdukstork och wc.

Pris: 2 300 000 kr

Månadsavgift: 1 547 kr

Andel i föreningen: 0,93366 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 1508

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 185 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett vindsförråd. Det finns en gemensam tvättstuga utrustad med 3 tvättmaskiner, 2 torkskåp, torktumlare, mangel och strykbräda, cykelrum, barnvagnsrum, soprum samt en takterrass med vidträckt utsikt för medlemmarna att njuta av.

Bostadsrättsföreningen Vattentornet 5 förvärvade fastigheten 1986 och består av 64 bostadsrättslägenheter, 2 lokaler samt parkeringsplatser. Vid intresse av parkeringsplats vänligen kontakta föreningens styrelse. Total bostadsyta: 2778 kvm och lokalyta: 123 kvm. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras inte som köpare. Delat ägande är ok. I samband med överlåtelsen tar föreningen en s.k. UC på köparen. Föreningen äger marken. Stammarna byttes 1999, elstigar byttes 1990, 2015 byttes fönster och balkongdörrar, fasad ommålad samt ny fjärrvärmecentral installerad. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.vattentornet5.se

Förening: Brf Vattentornet 5

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Föreningen har en gemensam takterrass med sommarmöblering och vidsträckt utsikt för föreningens medlemmar att njuta av!

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 169 kr/mån och hemförsäkring är ca 150 kr/mån.

Synnerligen eftersökt och attraktivt läge på Furusundsgatan och Gärdets höjder. Här lever du i rofylld boendemiljö ett par minuters promenad till Tessinparken med närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, butiker, caféer, restauranger, systembolag m.m. Dessutom finns även en ICA mataffär i grannfastigheten. Kommunikationerna är mycket goda med T-bana Gärdet (precis runt husknuten) och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås även stora härliga Gärdesfältet!

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.