Gärdet

Rindögatan 28, 5 tr. Högst upp!

Pärla med underbar balkong högst upp och drömläge på Gärdet!

Adress

Rindögatan 28, 5 tr. Högst upp!

Rum

1

Slutpris

1 450 000 kr

Avgift

1 809 kr/mån

Boyta

23 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara lägenhet belägen högst upp i huset med en fantastisk balkong och suveränt läge på Gärdet! Lägenheten är mycket välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap och trevliga middagar. Väldisponerat arbetskök, helkaklat badrum samt en inbyggd garderob. De stora fönsterna i kombination med det höga läget i huset ger hela bostaden ljus och rymd. Här bor du tyst och lugnt med all nödvändig service bara ett stenkast bort. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Stengolv och vita väggar.

– Underbart vardagsrum med utgång till balkongen. Högt och fritt läge med stora fönster. Gott om plats för önskad möblering. En inbyggd garderob. Fiskbensparkett och vita väggar.

– Arbetskök med spishäll (två plattor), kyl/frys. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Fönster ger fint ljusinsläpp.

– Helkaklat badrum med dusch, handdukstork, handfat, skåp och wc.

– Fantastisk balkong högst upp i huset. Gott om plats för bord, stolar och blomster.

Pris: 1 150 000 kr

Månadsavgift: 1 809 kr

Andel i föreningen: 2,11400 %

Byggår: 1938

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner och torktumlare samt cykelrum.

Lägenhetsnummer: 51

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 5

Allmänt om föreningen: Brf Verkstadsklubben registrerades 1999 och består av 31 lägenheter varav 1 fortfarande är hyresrätt (framtida dold intäkt), 2 butikslokaler och 5 förrådslokaler. Stammar och el byttes 2002/2003, renovering av fasad, balkonger och tak 2006.

Förening: Brf Verkstadsklubben 11

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Härligt rofyllt läge på Gärdet med närhet till grön- och strövområden. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana ett stenkast från huset och flertalet innerstadsbussar. I anslutning till boendet finns pizzeria, sushirestaurang, mataffär, apotek och bank. Med bekväm promenad nås Karlaplan och Fältöverstens shopping samt vackra Tessinparken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.