Gärdet

Rindögatan 13, 4 tr.

LÄGENHETEN SÅLD VISNINGARNA INSTÄLLDA!

Adress

Rindögatan 13, 4 tr.

Rum

1

Slutpris

1 400 000 kr

Avgift

1 320 kr/mån

Boyta

22 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fina och charmiga lägenhet belägen högt upp i huset med en fransk balkong och suveränt läge på Gärdet! Lägenheten är mycket välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap och trevliga middagar. Väldisponerat arbetskök, helkaklat och rymligt badrum samt praktiskt sängloft. De stora fönsterna i kombination med det höga läget i huset och den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Här bor du tyst och lugnt med all nödvändig service bara ett stenkast bort. Detta är en pärla som bör ses!

– Ljust och rymligt vardagsrum med burspråk, stora fönster och fransk balkong. Utsikt mot trädkronor. Gott om plats för önskad möblering. Praktiskt sängloft med 1.20 meter bred säng. Parkettgolv.

– Arbetskök med bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys. Plats finns för mikrovågsugn om så önskas.

– Helkaklat badrum med handdukstork, dusch, duschkabin, handfat, skåp, spegel och wc.

– Lägenheten har säkerhetsdörr.

Pris: 1 320 000 kr

Månadsavgift: 1 320 kr

Andel i föreningen: 0,47904 %

Byggår: 1943

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns två källarförråd, ett större och ett mindre. Det finns gemensam tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 094

Hiss: Ja

Våning: 4

Allmänt om föreningen: Brf Arméfördelningen 2 består av 104 lägenheter och 2 lokaler på adresserna Rindögatan 5-13. Totalytan är 5 234kvm varav 5 175kvm utgör lägenhetsyta. Juridisk person accepteras ej som köpare. Delat ägande accepteras (minst 5%). Välskött och populär förening med god ekonomi. Inga planerade avgiftsändringar finns planerade i dagsläget enligt föreningens hemsida, http://brfarmefordelningen2.bostadsratterna.se/

Genomförda renoveringar:
2018: Byttes den första av de tre frånluftsfläktarna samt renoverades trapphusbelysningen.
2015/2016-Fönstermålning, tätning samt byte till energiglas i ytterbågen.
2014/2015- Fasadrenovering inklusive tilläggsisolering samt omgjutning av balkonger.
2011- Målning av trapphus samt målning av tak.
2010 – Relining av dagvattenrör, målning av tvättstuga samt nya soprum för hushållssoporna.
2009 – Nya termostatventiler och termostater samt hissbyte.
2007- Byte av fjärrvärmecentral.
2002 -Utbyggnad och renovering av tvättstuga.
2000- Nya VA-stammar och nya elstigare.

Kommande renoveringar:
Omläggning av tak inom ca 5 år.

Till lägenheten hör ett större och ett mindre förråd. I källarplan i port 7 finns en gemensam tvättstuga med fem tvättmaskiner, två torkskåp, två torktumlare och en mangel. Det finns även ett cykelrum med ingång från fastighetens båda gavlar, uppgång 5 och 13. Barnvagnsrummet nås från port 7 eller 9, rummet ligger i gången mellan dessa båda portar. Trivsam förgård med gräsmattor och buskar.

Förening: Brf Arméfördelningen 2

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Analogt grundutbud från Com Hem ingår i avgiften.

Internet: 100/10 Mbit fiberkabel till Bredbandsbolaget. Bredband via kabel-TV från Com Hem.

Härligt rofyllt läge på Gärdet med närhet till grön- och strövområden. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana ett stenkast från huset och flertalet innerstadsbussar. I anslutning till boendet finns pizzeria, sushirestaurang, mataffär och bank. Med bekväm promenad nås Karlaplan och Fältöverstens shopping samt vackra Tessinparken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.