City - Norrmalm - Invid Stureplan

Johannesgatan 10, 1 tr

Optimalt planerad funkisetta med drömläge vid Johannes kyrka!

Adress

Johannesgatan 10, 1 tr

Rum

1

Slutpris

1 940 000 kr

Avgift

1 095 kr/mån

Boyta

25 kvmOm bostaden

Välkommen till anrika kulturkvarter med anor från 1600-talet, invid Brunkebergsåsens topp och Johannes kyrkopark. Här lever du i lugnt och fridfullt läge, ett stenkast ifrån NK, Stureplan, Humlegården och skärgårdsbåtarna vid Nybroviken.
Ett drömboende i mycket gott skick på en av Stockholms mest attraktiva adresser. Förening med väldigt god ekonomi och nyligen sänkta avgifter, stambytt och välskött fastighet från 1938.

HALL med fyra garderober varav två inbyggda. Vitmålade väggar och stavparkettgolv.

Vitt BADRUM med helkakalade väggar och ljust klinkergolv med dusch, wc och handfat.

Stort och lättmöblerat VARDAGSRUM med plats för soffgrupp och matplats. Vita väggar och vacker stavparkett.

Fräscht KÖK med gott om förvaringsutrymmen. Smakfull inredning med vita skåpsluckor, schackspelsrutat golv och inglasad turkos yta ovan diskbänk. Vitvaror ifrån 2009 liksom övrigt kök.

SOVALKOV med platsbyggt och mycket stilfullt sovloft i vitt med spotlights undertill vilket ger ännu mer utrymme integrerat med vardagsrummet.

Pris: 1 400 000 kr

Månadsavgift: 1 095 kr

Andel i föreningen: 3,82850 %

Byggår: 1938

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd och tvättstuga med torkrum. På varje våningsplan finns sopnedkast, i källaren finns grovsoprum och på vinden finns en gemensam takaltan att disponera för medlemmarna. Utsikten över Stockholm är magnifik. Grön och planterad innergård med trädgårdsmöbler och grill.

Renoveringar: 1993- Omläggning av ak samt fasadrenovering 1995- Renovering av fönster 2004- El och VA stammar bytta 2004- Renovering av tvättstuga 2008- Hissrenovering 2010- Ommålning av entré och källare

Lägenhetsnummer: 1104

Hiss: Nej

Förening: Brf

TV: Ansluten till kabelnät. Com Hem.

Internet: Bredband via Com Hem.

Fastigheten är belägen i mycket lugnt läge i kulturkvarteren invid Johanneskyrkan och dess vackra park. Här bor du med fem minuters promenadavstånd till NK, Stureplan och shoppingen i city.

Kommunikationerna är goda med T-bana från Hötorget och T-centralen beroende på destination. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.