City / Norrmalm

Drottninghusgränd 2, 2 tr.

Attraktivt tyst cityläge i sekelskifte med högt i tak

Adress

Drottninghusgränd 2, 2 tr.

Rum

1

Slutpris

3 150 000 kr

Avgift

1 193 kr/mån

Boyta

26 kvmOm bostaden

Välkomna till en riktig citypärla! Denna bostad har ljusa och välplanerade kvm i bra skick! Härligt läge med promenadavstånd till allt vad city har att erbjuda. Generösa ljusinsläpp, vacker ekparkett och vita snickerier. Högt i tak och två vackra stora fönster ut mot tyst liten gata. NK och Stureplan runt hörnet.

Välkomnande hall, fräsch kokvrå, kaklat duschrum med uttag för tvättmaskin och lättmöblerat vardagsrum med sängskåp om ca 1,40.

Här trivs man!

– Säkerhetsdörr.

– Välkomnande hall i vitt med mycket förvaring såsom en garderob och plats för avhängning av ytterkläder på flera krokar. Ovan mot tak finns ett extra utrymme för förvaring. Ekparkett löper vidare in i hela bostaden.

– Lättmöblerat vardagsrum med två stora vackra och höga fönster. Platsbyggda vita garderober, ca 35 djupa. Sängskåp för säng om bredd 1,40 lämnas kvar och är fastmonterad i vägg. Ekparkettgolv.

– Fräsch vit kokvrå med vit spis om 3 plattor, fläkt självdrag och vit kyl. Goda arbetsytor på stenskiva samt grönt kakel som stänkskydd. Diskho. Vita luckor med mycket förvaring. Stengolv samt vit dragdörr för att stänga.

– Helkaklat vitt duschrum med ljusgrått klinker på golv. Handfat med spegelskåp ovan. Handdukstork. WC. Dusch. Uttag och framdraget för tvättmaskin finns. Ovan WC finns också ett spegelskåp för förvaring.

Drottninghusgränd är en lugn liten gata utan genomfartstrafik mitt i city.

Pris: 2 495 000 kr

Månadsavgift: 1 193 kr
Driftskostnaderna totalt är ca 580: ca 250 kr/mån för el. ca 100 kr/mån för hemförsäkring. Bredband och kabel-TV för 230 kr/mån.

Andel i föreningen: 2,03200 %

Byggår: 1886

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga.

Renoveringar: 1996 helrenoverades fastigheten med bl.a. nya V/A stammar. Föreningen planerar att inom en snar framtid renovera fasaden och trapphuset. Avgiften kommer inte att behöva höjas i samband med detta.

Lägenhetsnummer: 1010 (1203)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata. 900 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Hemsida: http://brfdrottninghuset4.bostadsratterna.se/maklarinfo

Brf Drottninghuset 4 förvärvade fastigheten 2000. Föreningen upplåter 26 lägenheter med bostadsrätt samt tre lokaler med hyresrätt. Byggnadsår 1986 och ombyggnadsår 1996 med bla stambyte. Hiss finns.

Det finns källarförråd ca 2 kvm, tvättstuga med 2 tvättmaskiner, en torktumlare och ett större torkskåp. Cykel/barnvagnsrum. Fin gemensam innergård med uteplats.

1996 helrenoverades fastigheten med bl.a. nya V/A stammar. Föreningen nyligen renoverat fasaden och trapphuset.

Juridisk person accepteras ej.
Minst 25 % av boendet skall ägas av den boende och ägarna skall vara mantalskrivna på adressen.

Avgifter i samband med överlåtelser betalas av köparen.

Förening: Brf Drottninghuset 4

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Analogt kabelutbud (Canal digital) av 17 kanaler. Ingår i de 230 kr per månad för kabel-tv och bredband som är obligatoriskt för alla medlemmar.

Internet: Ownit. 100 mbit. https://www.ownit.se/ Ingår i de 230 kr per månad för kabel-tv och bredband som är obligatoriskt för alla medlemmar.

Fastigheten är belägen i tyst cityläge med närhet till allt vad innerstaden och city kan erbjuda dig. Denna bostad ligger mellan Stureplan och City samt Vasastan med alla restauranger, caféer och butiker. Närmsta matbutik är NK livs.

Hela stadens utbud är inom promenadavstånd och söker man grönare områden har man förutom parken utanför även Tegnérlunden, Humlegården och Kungsträdgården på behagligt avstånd.

Kommunikationerna är goda med T-bana från Hötorget, T-centralen, Rådmansgatan och Östermalmstorg beroende på destination. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.