Bromma - Johannesfred

Granbacken 22, 3 tr

Strålande ljus 1950-tals pärla i fint skick, högst upp med optimal planlösning & balkong i söder. Perfekt compact living i lugn & grönskande oas.

Adress

Granbacken 22, 3 tr

Rum

1

Slutpris

1 915 000 kr

Avgift

2 321 kr/mån

Boyta

25 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Granbacken 22 och denna perfekta lilla pärla som erbjuder ett optimalt och yteffektivt boende. Här bor man i ett naturskönt område med närhet till både vatten och grönska som god service och utmärkta kommunikationer.

Här har man med stil och finess lyckats skapa ett fantastiskt hem på en liten yta. Perfekt som första lägenhet. Planlösningen är optimerad och maximalt yteffektiv. Här finns ett lättmöblerat och luftigt rum med flödande ljus från stort fönster utan insyn med vy över grönska. Plats för både säng, soffa och övrig önskad möblering samt utgång till härlig möblerbar balkong som blir ett extra rum större delen av året. Fint litet kök med fönster. Utmärkt förvaring i garderober. Rymligt helkaklat badrum med badkar.

Området kring Granbacken har mycket att erbjuda med både natur och shopping in på knuten. Ta gångbron över till Ulvsunda slott med dess vackra slottspark eller avkopplande promenader och joggingturer runt intilliggande Lillsjön.

Välskött förening med renoverad fastighet.

Välkommen på visning!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Plats för avhängning av ytterkläder och skor samt garderob för förvaring. Säkerhetsdörr.

– Fint litet kök med fönster och gott om skåp. Utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt. Vid kökets ingång finns finns två inbyggda garderober för ytterligare förvaring.

– Ljust och luftigt vardagsrum med alkov för säng och extra förvaring i överskåp. Bra yta med plats för soffa och övrig önskad möblering. Utgång till härlig balkong med plats för bord, stolar och växter.

– Fräscht kaklat badrum med badkar, klinkers på golv, handdukstork, WC, handfat och spegel.

Pris: 1 495 000 kr

Månadsavgift: 2 321 kr
I avgiften ingår värme, VA & bredband.

Andel i föreningen: 4,18801 %

EL: 150 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 300 kr/mån

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1952

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 2017 (1302)

Hiss: Nej

Våning: 3

Antal våningar: 3

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 171 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen har 3 garageplatser, kö 3 st. kostnad varierar då garagen är olika stora. 4 parkeringsplatser, kö 4 st. 600 kr/mån.

Allmänt om föreningen: HSB Brf Granbacken registrerades 2006 och är en äkta förening som äger marken. Fastigheten bebyggdes 1952 och består av 1 flerbostadshus. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 897 kvm, varav 786 kvm utgör lägenhetsyta och 111 kvm utgör lokalyta. Föreningen upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2016-2026. Föreningen godkänner delat ägande. Juridiska personer accepteras inte som medlemmar. Inga avgiftsförändringar eller större reparationer eller ombyggnationer har diskuteras. Trappstädning och trädgårdsskötsel ligger på entreprenad.
Lägenheten disponerar ett vindsförråd och ett "matförråd"i källaren. Det finns barnvagnsförråd, skyddsrum, cykelförråd och tvättstuga med 2 maskiner, torkskåp, kallmangel och torktumlare.

Renoveringar:
2002 Stambyte kök
2002 Stambyte Badrum/Wc
2002 Byte av elstigar/elcentral
2002 Omdragning av el i lägenheterna
2004 Renovering av tvättstugan
2012 Nya entréportar
2014 Fönsterbyte (bullerdämpande åtgärd genomförd av Swedavia)
2016 Målning av fönster
2018 Installation av fiber

För ytterligare information se årsredovisningen.

Förening: HSB Brf Granbacken i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-Tv tecknas separat av medlem via Sappa, ComHem ellerTelia.

Internet: Kollektivt fiber från Bahnhof 1000/1000 mbit/s (275 kr/mån) ingår i avgiften.

Sammanställning: Underbar och möblerbar balkong som ger ett härligt "uterum". Plats för bord, stolar och växter.

Johannesfred är ett grönt och lummigt område utmed vattnet med strandpromenad och möjligheter till bad och skridskoåkning beroende på årstid. I närheten ligger vackra Ulvsunda Slottspark, Ulvsundasjön och Bromma golfklubb för de golfintresserade. Området har gott om restauranger, butiker och service med Ulvsunda industriområde, Brommaplan och Bromma Blocks inom promenadavstånd. I närområdet finns även flera skolor och förskolor. Med buss tar du dig till Alviks Torg på 10 minuter och vidare med tvärbana, tunnelbana eller buss. Hela Johannesfred försörjs av den nya moderna Tvärbanan som skapar snabba förbindelser till flera närområden och närförorter och viktiga trafikknutpunkter söder om innerstaden. Resan mellan Johannesfred och Alvik tar ca 2 minuter

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.