Bromma - Brommaplan

Klädesvägen 28, 3 tr

Nyproducerad och exklusiv 1:a, högst upp med stor balkong. Populär förening med garage och pool. Bli först i denna underbara bostad!

Adress

Klädesvägen 28, 3 tr

Rum

1

Slutpris

2 495 000 kr

Avgift

2 040 kr/mån

Boyta

36 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!

Perfekt 1:a i toppklass med alla bekvämligheter. Lägenheten säljs på ritning och står klar för inflytt kvartal 4 2017. Stilrent sällskapskök med plats för matbord. Stort och luftigt allrum med generöst ljusinsläpp. Lättmöblerat med naturlig plats för säng, soffgrupp och TV-möbel. Här finns även utgången till den stora balkongen som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och fungerar som ett extra ”uterum” under sommarhalvåret. Toppmodernt, helkaklat badrum med egen tvättsektion. Populär föreningen med grönskade innergård och pool i bäst solläge för medlemmarnas njutning.

Här bor man centralt vid Brommaplan, 1 minuts promenad från kommunikationer och 10 minuter med tunnelbana till pulsen i City, men också närhet till vatten och grönområden. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt förvaring i garderob. Genomgående mattlackad ekparket och vit målade väggar samt tak. Säkerhetsdörr.

– Snyggt helkaklat badrum med dusch, wc, handfat på kommod och spegelskåp. Egen tvättsektion med kombimaskin från Siemens, arbetsbänk och väggskåp ovan. Spots i tak.

– Toppmodernt sällskapskök med plats för rejält matbord. Vita, släta skåpsluckor, diskmaskin, spishäll, ugn, köksfläkt samt kyl och frys. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen i skåp och draglådor.

– Stort och luftigt allrum med generöst ljusinsläpp. Lättmöblerat med naturlig plats för säng, soffgrupp och TV-möbel. Här finns även utgången till den stora balkongen som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och fungerar som ett extra ”uterum” under sommarhalvåret.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 040 kr
Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk tillägg om 180 kr/mån för bredband.

Andel i föreningen: 0,29640 %

Byggår: 2017

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, cyckelförråd, barnvagns-/rullstolsrum och tvättstuga. Trevlig innergård med pool, solterrass, sittgrupper samt en gemensamhetslokal.

Lägenhetsnummer: 8-1303

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Bromma Tracks består ett tornhus med 10 vån samt fyra lamellhus med fyra respektive sex våningar. Byggnaderna inrymmer 249 stycken bostadsrätter om 12 144 kvm fördelat på 1 till 4 rok. Det finns ett garage med 80 platser. Enligt den ekonomiska planen framgår indexbaserad årlig höjning av månadsavgifterna om 2 % de närmaste 10 åren. Detta kan förändras. Inga planerade renoveringar.

Förening: Brf Bromma Tracks

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Föreningen tecknar avtal med ComHem som leverantör av fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät. ComHem kommer att leverera fiberbredband (500-1000 Mbit/s) för 180 kr/mån, vilket redovisas som ett obligatoriskt tillägg utöver angiven avgift.

Sammanställning: Stor balkong vetter mot föreningens grönskande innergård med pool.

Brommaplan ligger inom kort gångavstånd. Här finns allehanda service såsom apotek, vårdcentral, systembolag, träningscenter, livsmedelsaffärer, banker, blomsteraffär, café samt bibliotek. Närhet till populära Olovslundsparken med lekpark och badmöjligheter för de minsta och stora gräsytor för picknick och avkoppling. Fler badmöjligheter finns bara ett par kilometer bort där bl a Solviksbadet (Mälaren) med fina grönområden och promenadstråk. Inte långt borta ligger även Lillsjön med sin fina natur, promenadsstråk och utegym.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.