Birkastan

Karlbergsvägen 53, 2 tr

Vacker lägenhet i sekelskiftesstil på suverän adress. Härlig takhöjd, stora ljusinsläpp och fina trägolv.

Adress

Karlbergsvägen 53, 2 tr

Rum

1

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

1 180 kr/mån

Boyta

32 kvmOm bostaden

Välkommen till en svårslagen lägenhet om 32 ljusa och välplanerade kvm i utmärkt skick. Attraktivt läge (gårdshuset) på den populäraste delen av Karlbergsvägen, mellan Birkagatan och Vikingagatan med trädgård utanför porten. Högt till tak, vackra furugolv samt snövita snickerier och spegeldörrar.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Infälld belysning via spotligths, gallergrind.

– Härligt vardagsrum med högt till tak, furugolv och generöst ljusinsläpp. Smart, platsbyggt sovloft med plats för 1,20 säng. Rejäl klädkammare.

– Utmärkt kök med matplats för 4-5 personer. Gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, micro och gasspis med elugn och fläkt. Möjlighet till balkong, bygglov finns.

– Snyggt helkaklat badrum med dusch, wc och handfat. Klinker på golv.

Pris: 2 225 000 kr

Månadsavgift: 1 180 kr

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 300 kr/mån

Byggår: 1906

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga innehållande tre tvättmaskiner, tumlare och torkskåp. Till lägenheten hör ett mindre källarförråd och ett större vindsförråd. Fin gemensam innergård planteringar och uteplatser. Man kan även låna ett partytält med plats för 50 personer.

Lägenhetsnummer: 1203

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata. Föreningen har 4 parkeringsplatser varav två är uthyrda till de som hyr affärslokal.

Allmänt om föreningen: Brf Solliden är en klok och äldre förening som förvärvade fastigheten 1920. Föreningen består av 28 lägenheter och två affärslokaler. Föreningen har en välskött fastighet, är lågt belånad och har mycket god ekonomi med låga månadsavgifter. Avgifterna höjdes med 5 % per 2012-03-01 och ytterligare 5 % per 2013-04-01. Inga ytterligare avgiftshöjningar är planerade/beslutade.

Förening: Brf Solliden

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Möjlighet till bredband via Com Hem.

Sammanställning: Det finns bygglov för balkong med utgång från köket.

Beläget på den trivsammaste och lugna delen av Karlbergsvägen bland träd, grönska och vackra gårdar. Populära restauranger, caféer, frisör, fiskdelikatessbutik finns i kvarteret. Runt hörnet finns 7Eleven samt flertalet ytterligare restauranger. Ett stenkast bort är Rörstrandsgatan belägen med Birkastans största utbud av kaffebarer, restauranger, caféer, butiker och mataffärer. Vi dess ände tar Sankt Eriksplan vid med än större utbud och torghandel.

Goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, tunnelbana Sankt Eriksplan (en minuts promenad) samt pendeltåg från Karlbergs station.

En kort promenad bort finner du Karlbergs slott, parken och kanalen. I parken kan den aktive ta en fridfull promenad eller nyttja de många motionsslingorna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.