Birkastan

Karlbergsvägen 78, 4 tr

Renoveringsobjekt med fantastisk potential. Låg avgift och attraktivt läge i Birkastan. Anno 1911.

Adress

Karlbergsvägen 78, 4 tr

Rum

1

Slutpris

1 815 000 kr

Avgift

1 382 kr/mån

Boyta

30 kvmOm bostaden

Välkomna till denna mycket välplanerade, charmiga och trivsamma lägenhet i vacker fastighet från 1911. Lägenheten har de äldre detaljerna väl bevarade såsom genomgående fina trägolv, stora vackra spröjsade fönster med djupa nischer, spegeldörrar och generös takhöjd. Det höga läget i huset ger hela bostaden ljus och rymd. Lägenheten är belägen på Karlbergvägens lugnaste och trevligaste del. En av Stockholms mest välskötta föreningar med god ekonomi och låga avgifter Snabbt tillträde är möjligt. Lägenhetens kök och badrum är i behov av renovering.

– Hall med klädhängare och hatthylla. Plats finns för extra byrå om så önskas. Trägolv.

– Vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och större matbord. Vackra spröjsade fönster med djupa nischer och trägolv. En rymlig inbyggd klädkammare som kan göras om till dusch/badrum.

– Kök med matplats. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt samt skafferi i original. Spröjsat fönster med djupa nischer och trägolv. Köket är i behov av renovering.

– Wc med handfat som är i behov av renovering, se alternativa plantritningar.

Pris: 1 350 000 kr

Månadsavgift: 1 382 kr

Andel i föreningen: 1,11970 %

Byggår: 1911

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör 2 källarförråd. Det finns 2 fräscha gemensamma tvättstugor varav en är "icke bokningsbar", cykelförråd, hobbyrum och en relaxavdelning med bastu och dusch som går att boka samt en mysig innergård.

Lägenhetsnummer: 21

Hiss: Ja

Våning: 4.5

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 1920 och ombildades till bostadsrättsförening 1998 och består av 38 bostadsrätter. Föreningen byter stammar i kök och badrum punktvis då en lägenhet renoveras, detta bekostas av föreningen. Föreningen har bildat en balkonggrupp som tittar på möjligheten att ansöka om bygglov för balkonger – inga beslut finns i dagsläget. Samtliga större renoveringar i lägenheterna ska godkännas av föreningen. Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen tillåter inte att bostaden nyttjas som övernattningslägenhet. Populär och mycket välskött förening med god ekonomi. Mer information finns på föreningens utmärkta hemmsida www.brfskalen11.org

Förening: Brf Skålen nr 11

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Synnerligen eftertraktat läge i Birkastan. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av trevliga restauranger och trendiga butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk är tilltalande. Förutom dessa vimlar närområdet av mysiga caféer och kaffebarer. På andra sidan Sankt Eriksbron, en kort promenad bort, är Fridhemsplan och den moderna Västermalmsgallerian belägen.

För den aktive finns härliga promenadstråk och joggingmöjligheter i Hagaparken och vid Brunnsviken. Kort promenad till Vasaparken med picknick möjligheter, boulebana, cafeér och konstgräsplan (isbana vintertid).

Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar (bl.a. 3, 4, 69 och 42), pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.