Aspudden

Hägerstensvägen 131A

Optimalt planerad 1:a i vacker fastighet. Mycket bra skick och utsikt över grönskande innergård!

Adress

Hägerstensvägen 131A

Rum

1

Slutpris

1 710 000 kr

Avgift

2 215 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän etta belägen i en av Aspuddens vackraste fastigheter. Väldisponerad och ljus lägenhet i mycket bra skick lugnt belägen mot innergården! Stora fönster och generös takhöjd ger lägenheten en mycket luftig karaktär. Vardagsrum med gott om plats för dubbelsäng och soffa, trevligt kök med matplats samt ett fräscht badrum. Här lever man i ett mycket funktionellt och modernt boende med närhet till mysiga caféer, småbutiker och restauranger. Detta tillsammans med endast 10 min gångväg till badklippor och Vintervikens natursköna omgivningar gör att läget känns svårslaget. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Förvaring i en garderob. Platsbyggd arbetshörna. Lägenheten har genomgående fina laminatgolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt allrum med gott om plats för både säng samt soffgrupp. Det stora fönstret och den generösa takhöjden ger rummet en härlig atmosfär.

– Trevligt kök med matplats för 4 personer. Ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt spisfläkt. Gott om skåpförvaring samt avställningsytor.

– Fräscht badrum med ljus plastmatta på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med handduksvärmare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 215 kr

Andel i föreningen: 2,86240 %

Byggår: 1912

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Tvättstuga, cykelrum samt snickarverkstad finns i samma fastighet,

Lägenhetsnummer: 1630

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Vallfarten 2 består av 20 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler.

Förening: Brf Vallfarten 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter, Skulpturens hus och Café Pladder som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även välbesökta platser för bad. Goda kommunikationer och närhet till City.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.